Opsamling

Har tilbragt det meste af dagen på kursus og har lært at berige poster i et cms system. Det er meget mere spændende, end det lyder. Og på en måde dejlig nørdet.

Har også 2 årig Agnes der fortsat skranter lidt. Hun er ikke glad i vuggestuen, og det er yderst udsædvanligt. Hun ville ikke sove, kun sammen med pædagogen. Hun ville heller ikke spise. Og hun ville ikke afleveres. Det har jeg aldrig prøvet før. Men selv om hun ikke har feber, og selv om lægen ikke kunne høre noget på lungerne, så hoster hun stadig og hun har velsagtens ondt i halsen. Og det kan forklare det.

I morgen står den på kursus igen og en lille tur til mit gamle hood på amager. Glæder mig faktisk. Elsker det område, omkring centeret og kvarterhuset.

Har også kat der trives i stor stil. Han har nu lært at gå OP ad kattetrappen, så han kan selv komme ind, hvis vi lukker ham ud i haven. Han har endnu til gode at vove sig ud og NED ad den trappe, meeen jeg tror at han kaster sig ud i det, når vejret bliver bedre og naturen kalder. Om man så må sige.

Fejrede kvindernes internationale kampdag med tandlæge, masSøren og Rødovre Centeret. Alt i alt lykkedes det mig at bruge helt utroligt mange af mine egne, hårdt tjente penge den dag. Og det er da i den rette ånd, synes jeg. Strong, independent woman, eller noget.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lz_KINOrvWY&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

Aj, ok, ikke helt. Men næsten.

Er også mega træt og har lagt nyt rent sengebetræk på. Sådan noget meget blomstret noget fra H og M home collektionen. Virkelig pænt. 

Vil drømme om denne her http://www.youtube.com/officialtwilightfilm#p/u/0/k33DEEI-15c – og om de 90 sekunders klip der kommer i morgen kl. 15. Sid klar ved youtube! (man må ikke embede den endnu, øv)

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.