Oscar favoritter

Ja, selv om jeg ikke så det hele, fordi jeg faldt i søvn, så så jeg dog en del kjoler. Og det ER jo det vigtigste.

En tendens jeg synes er fin, er den her med lommer i gallakjolerne. Det er da enormt smart! Så kan man have sin lippgloss, sin mobil og sit dankort med, uden at skulle slæbe rundt på en taske. Nødvendigvis. Ofte vil man nok vælge at tage en taske med alligevel, fordi man godt kan LIDE sin taske, men hvis det f.eks. er en begivenhed med dans, så er det da smart at man kan undvære tasken. Ens kæreste ser også SÅ under-tøflen-dum ud, når han sidder der med sådan en pailletbesat perlebroderet gallataske, mens man selv danser med sin mor/far/veninde/fellow-oscar-statuette-vinder.

Sandra med lommer Sandra Bullock

Amy med lommer Amy Adams

Maggie Maggie Gyllenhaal

Med alle de folder der er, i sådan nogle gallakjoler, kunne man jo nærmest have en madpakke med, i sådan en lomme, uden at nogen ville kunne se det. Til hvis nu showet trækker ud.

Dem jeg bare synes er pænest er;

Reese Reese Witherspoon og husbond

Hun er sååå sød, og såå meget en vinder og de er såå søde sammen, og deres børn er garanteret også enormt søde!

Uma Uma Thurman

Hun er bare pæn.

Nicole Nicole Kidman

Og hende her, er bare altid pæn. Altid. Garanteret også når hun kaster op og har diarre.

Til gengæld, har jeg også et par stykker, som jeg godt ville stille nogle spørgsmål.

Hende her f.eks.

Helena Helena Bonham-Carter

Vi VED hun kan se godt ud. Så hvad sker der lige med håret her?? For slet ikke at tale om den udskæring og det der satin-stof. Ikke noget at sige til, at hun har et lidt nervøst smil på. Jeg ville nok også bare være taget hjem, hvis det var mig.

Og hende her:

Michelle Michelle Williams

Altså – den farve??? Man skal da være nærmest latino eller noget, før den klæder en. Og så med knaldrød læbestift til? Jeg synes bare ikke det er pænt. Stoffet er hæsligt, snittet er uflatterende og den der kavalergang ligner noget hun har lånt på et plejehjem. For slet ikke at tale om, hvad der sker med den der prom dress plisserede krave… VED godt at plissé bliver in igen nu, men jeg synes bare IKKE det er pænt. Hvordan har en kvinde med så dårlig smag nogen sinde scoret Heath Ledger?

Dolly, Dolly, Dolly… det er bare ikke moderne mere, dét der… Hvis det nogen sinde har været det? Men sød, dét er hun da!

Dolly Dolly Parton

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Oscar favoritter

 1. Carina skriver:

  Nå ja så fik jeg lige udstillet min uvidenhed der.
  Ja jeg aner faktisk ikke hvem hun er endsige hende i den blå kreation ovenover. Men en mening om kjolerne det kan jeg have!

 2. Benny skriver:

  Dolly, Dolly, Dolly… ja, jeg vil nu også foretrække hende uden den der russiske gardinindpakning!
  :o)

 3. Carina skriver:

  Altså først og fremmest så; NAVNE Julie, det er ikke alle som er film-gale og jeg kender notorisk ingen kendtes navne, så for den gode oplysnings tid kan du så ikke oplyse fulde navne.
  Men altså; den tredie med lommer, ser den ikke bare underlig ud bagfra?
  De smukke ja det er rigtigt sevl om jeg ikke syntes Kidman er så smuk igen.
  Hende i den blå, det er da ikke bare udskæringen folderne omkring maven ligner noget fire timer efter en fødsel.
  Taljen på Gwyneths kjole er da også helt ude i skoven og hvad skal den der kusse-knus til for???
  Jeg har svært ved at forstå hvordan Dolly holder balancen, og jeg er endda selv udfordret i samme omend ikke så stor retning, det ser på en eller anden måde forkert ud. Måske bare voldsomt unaturligt.

 4. Carina skriver:

  HOV; kusse-knus =kusse-knude mit D mangler stadig på tastaturet og giver en del udfordringer *S*

 5. Karen skriver:

  Forstår ikke hvorfor Dolly ikke er faldet forover for længst… må have skjult stål-støtte under kjolen…

 6. Singleton skriver:

  Ok, Michelle Williams synes jeg klart var en af de smukkeste – jeg kan også godt lide, når de kommer med en ordentlig fashion-statement, og der var ingen som hende. De andre havde næsten den samme kjole på, jo…
  Jeg elsker Reese Witherspoon, men jeg synes kjolen var lidt kedelig.. De er det mest nuttede Hollywood par ever. Så nede på jorden-agtigt, tror jeg. (Lige som Heath og Michelle!!)
  Jeg var lige så begjesteret som dig for de der lommer. Det er sgu da pissesmart…
  Og Dolly, ja hun var sød – og ærgerligt hun ikke vandt. Der gik jo nærmest MTV-stemning i den, da de der rappere vandt.

 7. Singleton skriver:

  Hov glemte lige at kommentere på Nicole Kidman, som jo i mine øjne er verdens smukkeste kvinde. Og du har ret, hun må også være smuk når hun kaster op. Men hvad er det lige der sker for hende på den der mandefront. ham Keith Urban er sgu da helt hen i vejret – nå men så må han være sød og ha en smuk personlighed, og skrive skønne country-sange til hende..

 8. Julie skriver:

  Nu med navne. Og hende som Carina så smukt omtaler som bærende en kusse-knude, er ikke Gwyneth. Søde Gwyneth sidder jo og er gravid med nummer to, hjemme i England, mens hendes søde mand Chris Martin, fra Coldplay, skriver og synger smukke kærlighedssange for hende. Hun har ikke tid til det Oscar pjat. Kusse knuden tilhører Michelle Williams, som er kæreste med Heath Ledger, og derfor ikke burde have brug for denne moderne version af et kyskhedsbælte.

 9. Rie skriver:

  Ej Julie, Michelle var da sej. Anderledes. Smuk. Unik. Synes de fleste andre kjoler var fesne. Over-feminine. Yndige ja, men da også en smule kedelige. Men mode er vel ligesom musik, religion og politik…ved ikke, sådan noget med at man aldrig bliver enige.

 10. conny skriver:

  Er I helt sikre på, at det vitterligt ER Helena Bonham-Carter og ikke Kirsten Siggård (hende fra grand prix, hvis I kan huske det) ?

 11. 2.th skriver:

  Jennifer Lopez og Salma Hayek var også oppe på scenen. Hvad synes I om deres kjoler?

 12. Singleton skriver:

  Carina, hende op over i den blå er Helena Bonham Carter, britisk skuespillerinde bla. kendt fra Charlie and the Chocolate Factory og Fightclub og mange mange andre film.

 13. Lone skriver:

  Selv kommentarerne på denne blog er uforlignelige ;-)Hvordan gør du dog Julie…
  Jeg synes Kidman bliver for tændstiktynd i den kjole, men smuk, det er hun. Som altid. Bullock er nok mere min smag – og det er da smart med de lommer man ikke kan se.

 14. Irene skriver:

  Dolly er bare SÅ cool og ukrukket! Dejlig kvinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.