P.s.

Har I husket at jeg har fødselsdag på torsdag? Og det er sådan set halvrundt… sååå, jeg tror lige I kan nå at sende nogle juveler.

Selv om der er ikke planlagt noget stort i år. Nogen år orker man, andre gør man ikke. I år kommer bare min søster og min svoger og spiser god mad, og jeg er taknemmelig hvis bare vi kan tænde op i grillen. Det er alt jeg ønsker mig.

For denne weekend har vi først været til sommerfest i fritten, så til nevøs 3 års fødselsdag og så til mosters 60 års fest. Og næste weekend skal vi til bryllup. Så jeg har ikke stort behov for fest på hverdagene også.

Bortset fra på tirsdag. Hvor jeg skal til Foo Fighters koncert. Det bliver en fest. I tørvejr, blev der sagt. I dag skal jeg bare hygge med Agnes, og det er også altid en fest. Af den mere udmattende, men dog underholdende slags.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to P.s.

 1. Anne Christine skriver:

  Altså, det vil jeg da gerne give dig. Har et par af plastik liggende et sted fra det år hvor jeg jeg stadig troede at min førstefødte var en datter, for det havde jeg selv drømt. Vil du have dem i ørerne eller navlen? Nå, ikke? Jamen så ses vi bare i morgen og koncerter helt vildt. Kram!

 2. Mama-T skriver:

  Tak er kun et fattigt ord 😉
  http://madebymama-t.blogspot.com/2011/06/sok-it-to-me-baby.html

  Uuuuh og fed foofighters koncert til dig 🙂

 3. Line fra Vanløse skriver:

  Jamen, så ses vi da i aften, Julie :o)
  Du kan jo altid kende mig på maven ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.