Papir-tapir-gevir

Jeg kan lide papir. Den anden dag, kom min datter hjem fra første dag i 2. kl. og skulle for første gang i sit liv binde en bog ind! Det var sket det helt ekstraordinære, at den læsebog hun har fået ikke er gammel og slidt. Den er helt ny. Og nu havde hun så fået besked om, at den skal passes godt på, og derfor skal indbindes.

Det er jeg god til. Jeg indbandt alle mine bøger, da jeg var skoleelev. Jeg freakin´ elskede det, mand. Så jeg var nede med den plan, og gik straks i krea-gemmerne for at lede efter det helt rigtige papir. I ved, det skal signalere sejhed uden ligefrem at være goth, når man går i 2. kl. Ikke noget med disney figurer eller Hello Kitty, men heller ikke noget der er kedeligt og alt for “voksent”.

Vi endte med at vælge det her:

Et stykke retro gavepapir fra Minimega, som jeg har haft liggende til en helt særlig lejlighed. Jeg kan se derovre, at det er udsolgt nu, så måske skulle jeg have gemt det og solgt det på ebay for en formue? Nå, hvor der handles der spildes. I stedet kan man måske slå sig løs i det nye dekorationspapir, for det er godt nok også fedt at se på! Når det bliver den første, så trykker jeg køb!

Inden Klara og jeg besluttede os for rød med blomster, kiggede vi også på noget papir fra det norske mærke Blafre, noget papir jeg har haft liggende alt for længe.

Oprindeligt var jeg ude i noget med et beklæde vores slidte ikea skamler med det, og lakere og male osv, men jeg er simpelthen ikke så handy. Så nu regner jeg med at det bliver brugt til at indbinde alle de skotøjsæsker jeg bruger ved mit kreabord, til bånd og stofrester og billeder og whatever. Jeg er lidt af en samler-hobbit. Og jeg er for glad for det, til at bruge det som gavepapir. Det er mit, my precious, og jeg vil selv se på det hver dag og være glad. Hvis der er nogen, der har andre gode ideer til, hvad man kan gøre med det, så kom dog med dem. Lad være med sidde helt ego-agtig på guldet!

Måske får hun snart flere bøger, vi kan binde ind?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Papir-tapir-gevir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.