Påske sløvhed

Og jeg burde ellers være frisk. For vi har købt sådan en juicemaskine og laver juice af spinat og ingefær og selleri og ananas og æbler og agurker og appelsiner og gulerødder og hvad vi nu har. Formålet er at få mere grønt. Og for mig, at få mere morgenmad.

Det startede som lidt en fiks ide, fordi vi så den her dokumentar film, på netflix. Fat, sick and nearly dead, hedder den. Den kunne vi godt lide. Det var inspirerende. Og det sidste skub hen mod købet af sådan en juicefætter, som vi har ønsket os siden min svoger og svigerinde købte en.

Altså, jeg regner ikke med, at nogen af os skal til at faste lige med det første. Slet ikke. Men vi trænger til at få flere grøntsager indenbords. Især Agnes, der er utroligt selektiv med, hvad hun vil spise lige for tiden. Men drikke en juice – det er altid sjovt.

Og jeg startede dagen i dag med spinat/agurk/æble juice, og er endnu ikke sulten.

Jeg er i virkeligheden nok mest sløv fordi jeg lå i min seng og læste indtil kl. 01.30 ca. Skulle lige være færdig med den her

Den var virkelig spændende, og jeg glæder mig meget til fortsættelsen, der kommer senere i år. Helle Ryding har ladet sig inspirere af sagnet om Klintekongen fra Møn, i den her historie. Hovedpersonen er en af klintekongens døtre, Serpina, og vi følger hende i hendes udvikling til præstinde. Samtidig opstår der alt muligt mystisk tumult i landet og et skummelt broderskab er ude på onde sager. Og flere af Serpinas søstre har deres egne agendaer. Det er virkelig spændende og velskrevet fantasy. Der holdt mig læsende til langt ud på natten, som sagt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Påske sløvhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.