Perfekt dag

Jeg har haft en virkelig dejlig dag, tak fordi du spørger.
Startede inde på forlaget Carlsen, med inspirerende kolleger fra hele landet og redaktører, i en snak om billedbøger. Hvad skal de, hvor skal vi hen, hvad mangler der, hvem bruger dem og meget mere.
Jeg høster virkelig meget energi og faglig arbejdsglæde i den slags. Jeg elsker at møde de andre nørder/ildsjæle/ambassadører for mit fag. Og så fik jeg et par nye bøger med hjem! Lækkert!

Bagefter mødtes jeg med en gammel gymnasieveninde og journalist og det var hyggeligt at se hende igen. Og også altid interessant at snakke om bloggen på den måde, med andre. Til hverdag tænker jeg ikke så meget over hvorfor og hvordan, så det kan være svært at svare på de der spørgsmål. Og andre er ofte meget fokuserede på det med læserne. Hvordan er det? Og blogger du ikke mest for opmærksomheden?
Nej. Det synes jeg altså ikke. Måske jeg ville tænke mere over det, hvis de der 15.000 mennesker stod og så på mig. Hvad de heldigvis ikke gør!
Jeg forholder mig egentlig kun til de relativt få der kommenterer, og det er jo ofte stamlæsere, som jeg synes jeg kender lidt.

Hvad tænker du? Hvorfor læser du blogs som den her?

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt. Bogmærk permalinket.

42 Responses to Perfekt dag

 1. Emma skriver:

  Jamen jeg fandt din blog pga boganmeldelserne. Glemte den igen. Fandt den igen pga boganmeldelserne og fandt så ud af hvordan man kunne følge dig 🙂 jeg bliver hængende pga skriverierne er mig vedkommende. Både ang bøger børn og sytøj og app-anmeldelser 🙂 tempoet passer mig også fint. Der er mere ro herinde modsat andre blogs hvor jeg synes der kommer for mange indlæg fordi der skal komme daglige indlæg mere end lysten. Sidst men ikke mindst er du jo bibliotekar 🙂

 2. Marie skriver:

  Jeg læser med fordi du skriver godt, alsidigt og sjovt. Du har noget på hjerte og dine fortællinger om familie får mig altid til at smile. Og så kender jeg dig jo lidt – og det gør det lidt sjovere 🙂

 3. Kian skriver:

  Jeg synes også at det var en fantastisk og inspirerende dag 🙂

 4. Malene skriver:

  En gang før du blev gravid med Agnes googlede jeg på isblomst( butikken på Islands brygge) og blog verdenen åbnede sig..har fulgt stille med lige siden;-)deler på mange måde dit syn på tilværelsen;-) al det med vampyrer forstår jeg ikke så meget af..;-)
  Bor ovenikøbet tæt på dig .. Du gav mig gode råd om skolevalg her og jeg er dig taknemmelig..Og smiler altid pænt til dig;-)når jeg ser dig i bybilledet;-)

  • thejulesrules skriver:

   Uhh noia! 🙂 så skal jeg til at smile venligt til alle jeg møder jo… Var det dig der flyttede ind i trekanten jyllingevej/ålekistevej/herlufholmsvej? For så tænker jeg på dig hver gang jeg cykler forbi, og på om det er dit hus der bliver bygget så meget om?

   • Malene skriver:

    Jeps det røde hus 😉 med hvide stakit;-)
    Og faktisk gik vores mellemste en stund i samme bhv som Agnes ..Det er en lille verden…kan bare ikke lade være smile til dig for synes jo, at jeg på en måde kender dig..
    Jeg blir meget inspireret af dine boganmeldelser, apps kendskab, blev helt rørt over din fortælling omkring USA turen kontra danske værdier..holder af dine tanker om børn og babyer ..

 5. Sara skriver:

  Jamen Julie jeg følger jo med fordi jeg synes du skriver rigtigt godt. Du får ofte et smil eller grin frem hos mig. Og så fordi jeg har været med helt fra starten – fra Netdoktor-tiden.
  Det er langt fra alle blogs der fænger. Jeg følger pt med i 3.

 6. Trine skriver:

  Åhhh fordi jeg engang i tidernes morgen faldt over din blog og fandt dit indlæg om Klaras valg af underbenklæder til dig ganske underholdende…

  Og så synes jeg i øvrigt at din skrivestil er fascinerende, skarp og du er god til at sætte tingene på spidsen… Nårh ja så efterlader du tit et smil eller et skraldgrin…

  Og så kom jeg vidst også ud af buksen som kommentator…

 7. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Fandt dig tilfældigt,da jeg søgte på blogs. Og da du skriver særdeles underholdende og skarpt- ikke mindst. Ja så er jeg da blevet hængende siden. 🙂

 8. Maria skriver:

  Fordi du er universets herskerinde Julie ! Og så fordi jeg er vild med din skrivestil, og den er SÅ meget den du også er ude på den anden side af skærmen.
  Det er vel din ægthed der gør det.

  KH Maria

 9. Kirsten skriver:

  Jeg læser faktisk kun to blogs, og din er jo så den ene.. Læser med fordi jeg synes, jeg kender dig – og jo har “kendt dig” siden netdoktor og msn-tiden for…. gisp 10 år siden!?
  Så det er nysgerrighed, tilknytningsfølelse, at jeg kan li’ din stil, og at jeg på trods af, at jeg aldrig har mødt dig, har det som om, at du er en god, kær ven, som jeg bilder mig ind, jeg kender…

  Og så glemmer jeg nogle gange, at det jo ikke går den anden vej, for jeg har jo ingen blog.

  Argh… kom det her til at lyde ynkeligt!? 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Næh næh 🙂 Jeg kender også dig Kirsten. Fra alle dine gode kommentarer. 10 år er lang tid gamle ven. En dag ses vi!

 10. Rikke skriver:

  Årh, der skulle spoles langt tilbage om end ikke helt tilbage til nd, for dér kendte jeg dig ikke.

  Din var den første blog, jeg begyndte at læse fast. Da boede du her på Amager, hvor jeg stadig bor. Du må godt få Amagercentret. Værsgo.

  Nåmn, jeg hænger her stadig, fordi du stadig kan få mig til at grine højt =)

  Tak for dig.

 11. Mette skriver:

  Fandt tilfældigt din blog, meget nyligt. Blev først ledt ind på bloggens tidligere adresse og kunne dér læse, den måde du omdirigerende dine læsere, på. Det var så sjovt skrevet, at jeg klikkede videre – og nu er jeg her!

  Som ny læser, hvad fænger? De blogs jeg følger, handler alle om kreativitet – og det gør din jo også. Sikken du kan udtrykke dig! Jeg kan lide dit tempo og din sikre, uformelle skrivestil. Den vidner om en hjerne der tænker skarpt, finurligt og sjovt.

  Det vigtige ved at gide læse med er vel, at man kan spejle sig. Eller omvendt, at man er på besøg i en virkelighed, som man er ukendt med. Det ser ud til, at du opfylder begge dele.
  Held og lykke med det hele!
  Smil og vinke
  Mette

 12. Marie-Louise skriver:

  Jamen, jeg er blevet afhængig!! 🙂 Det må jo efterhånden snart være 10 år siden (GISP!! – hvor blev babypigerne af??) at jeg først læste dine ord. Og du fængede. Jeg elsker din skrivestil, og det har jeg vist også fortalt dig før. 🙂 Og så er jeg også nysgerrig af natur, så jeg må da vide, hvordan det går i din lille familie. Efter en lille pause på et tidspunkt fandt jeg tilbage til din blog og blev nødt til at læse baglæns. Og nu hænger jeg fast!! Og glæder mig over hvert et indlæg (også dem om vampyrer selvom jeg helt har droppet at lære at forstå den verden ;-). Du kan få selv de meste kedelige hverdagsting til at lyde sjove. Altid et tvist hist og pist.

 13. Eva skriver:

  Har “kendt” dig siden ND tiden hvor vi debatterede stort og småt om vore førstefødte.
  Har aldrig mødt dig. Lever et liv meget anderledes end dit, har mange andre interesser og mål end dig. Også mange af vore værdier er forskellige. Men jeg lader mig indimellem provokere på den gode måde og får vendt dine holdninger i forhold til mine egne og det betyder så til tider at mine egne holdninger ændres, bøjes, blødes lidt op. Eller det modsatte 🙂
  Du skriver fantastisk og jeg elsker at læse din blog. Jeg nyder at følge dine skønne tøser og synes jo næsten at jeg kender dem.
  Jeg får mange gode tips til diverse ting også selvom jeg er alt andet end krea og slet ikke er til fantasy og vampyre 🙂
  Længe leve din blog Julie.
  Kh
  Eva

  • thejulesrules skriver:

   Det er altså stort Eva! Andre steder på nettet ville det have ført til ubehagelige kommentarer og ophedet debat. Men du læser bare med og nyder forskelligheden!? Tak for det og for dig.

 14. Sidsel skriver:

  Jeg faldt over din blog, mens jeg var gravid med mit første barn. Udover at din blog fungerede som udmærket overspringshandling fra min eksamensforberedelse 😀 så var det spændende at kunne følge dine tanker om børn og familieforøgelse(jeg læste jo hele bloggen fra starten, jeg gad virkelig ikke læse til eksamen) og jeg kunne relatere til dine fortællinger, og så er du hylesjov at læse. Jeg følger mest med for dine fortællinger om livet som familie/mor/kvinde, ikke så meget for boganmeldelser 🙂 Så flyttede du ud i mit gamle kvarter, og det var sjovt. Efter jeg selv flyttede opdagede jeg så pludselig at vi har børn i samme institution, det er lidt underligt og sjovt, ligesom hvis man ser en kendt på gaden 😛

  Kh Sidsel

  • thejulesrules skriver:

   Ja jeg er i hvert fald begyndt at smile til ALLE forældrene i børnehaven 🙂 det kunne jo være. Næste gang der er horror-fælles arrangement så kom da lige over og spænd ben for mig!

 15. Sidsel skriver:

  Hov, og jeg læser mange blogs, men din og få andre er dem jeg tjekker fast – de handler alle om børn/hverdag og lidt kreativitet 🙂

 16. understjernerne skriver:

  Jeg fandt dig da du havde Agnes i maven. Du laver skidegode boganmeldelser og en dag begynder jeg at læse bøger igen. Måske… men i hvert fald kan jeg godt li’ at følge med og du har de smukkeste børn. Jeg følger mange og jeg er ikke særlig loyal, så der er tit udskiftning i det, men du hænger ved 😀
  Jeg var i øvrigt denlangeneger engang – dengang var jeg vist en lille smule bedre til at kommentere 😉

 17. Lisbeth skriver:

  10 år Julie… Netdoktor tilbage i 2003… Bilder mig selv ind jeg kender dig selvom vi aldrig har mødtes…. Du er fantastisk med ord – og så virker dine skriblerier bare så ærlige… Jeg har skraldgrinet, siddet med tårer i øjnene, fået hjertegalop you name it 🙂
  Og så kan jeg takke dig for atter at læse bøger THANKS…. incl hoppe på vampyrbølgen…

  Anyway – Jeg blir hængende 🙂

 18. Britt skriver:

  Jeg læser din blog som den eneste blog – faktisk er din blog og facebook, det eneste jeg bruger “internettid”, når jeg har fri. Jeg holder mig ellers væk fra computere, telefoner osv. Du skriver fantastisk, vedkommende og skarpt. Vi deler ikke krea-interesserer eller bogsmag, men jeg læser af og til en bog eller ser en film, fordi du har anbefalet den. Senest har jeg set Revenge. Pyh den var lang – var nødt til at se alle afsnit.
  Dine holdninger til at være mor, kvinde og hustru inspirerer mig. Jeg refererer sommetider til dig, når taler med andre:)

 19. Anne skriver:

  Jeg har læst med siden Klara var lille, og før du havde påbegyndt Agnes. Jeg holder meget af dig, sådan her på sidelinjen. Vi er enige om meget, men vi er heller ikke enige om alt. Du har sendt mig videre til andre gode bloggere, som Undreland og Whenindoubtmaketea. Jeg blogger selv lidt om mad. Dvs. jeg er ramt af hverdag og en dejlig basse på 16 måneder, så jeg prioriterer, at vi skal have noget at spise fremfor at mor skal tage billeder og skrive. Derfor gør det heller ikke så meget, når du ligger underdrejet for en periode, for jeg forstår det så godt. Men jeg glæder mig altid til, at der kommer nyt.
  Jeg er virkelig begejstret for din hverdagstankestrøm, dine bogbetragtninger og når der indimellem falder fifs af til finurlige butikker.

  Ha’ en dejlig dag – og hvor er det egentligt ærgerligt, at vi allerede er midt i februar – så er der kun en halv måned tilbage, hvor du blogger dagligt 🙂

  Kh.
  Anne

 20. BISH skriver:

  Kære du
  Har jo læst med siden ND dagene, var selv erfaren mor på det tidspunkt, så det var jo somend ikke så meget alle babysnakken, men din helt særlige måde at skrive på, som i den grad har underholdt mig igennem tiderne. Jeg har læst samtlige indlæg du har lavet, og selvom der skulle gå nogle dage imellem at jeg titter forbi, så skal jeg lige opdateres på de tidligere indlæg. Deler ikke hverken musik, bog eller filmsmag… så det er ikke det der gør det, det er derimod alle de finurlige historier fra din hverdag som jeg finder suverænt underholdende. Så tak for det, en stor fornøjelse at kunne læse din blog (har du overvejet at lave noget længere… en novelle, ene bog eller lignende?)
  Knus
  Bish

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.