“perfekt” grillvejr og 39.3

Klara har 39.3 i feber og har tilbragt det meste af dagen på min mave, som et andet pungdyr. Jeg er ikke i tvivl om, at det skyldes den der et-års vaccination i torsdags, men det sære er bare, at da hun fik den, da havde hun 38.6 i feber om aftenen og fredag og lørdag var hun så helt sig selv og på toppen, bortset fra sparsom appetit – men det får hun jo altid når der er det mindste. Og så i dag sov hun 4 timer til middag!! Og så gik det ellers ned ad bakke – meget hurtigt fra 38.6 til 39.3 på et par timer. Hun er heldigvis meget meget sød når hun er syg. På en måde så rolig og nem… Hun vil bare gerne ligge på sofaen oven på mig eller ved siden af mig og så have lidt bryst ind i mellem. Og jeg er jo heldigvis typen der sagtens kan sætte alt andet til side og bare ligge med min unge – så opvasken står stadig i køkkent og jeg har det alletiders med det!
I går havde vi ellers en rigtig dejlig dag. Jeg var i Noa Noa og købe tøj for mine to fødselsdags gavekort – der var udsalg så det blev til 3 toppe! Bagefter kom Jesper og Irene, nogen af stoffers venner, og afleverede bilen, som de havde lånt til Ikea. De havde jordbærtærte med, og en lille sød trøje til Klara, som Irene selv havde syet – den var så fin og så fuldstændig ud som noget fra en butik, fordi hun har været i lære som et eller andet prøve-syerske eller sådan noget.
Sidste på eftermiddagen pakkede vi grillposen og drog ud af indre by, til Malo, Mathilde og Klaras elskede Onkel Dannie 🙂 Vi grillede for at trodse vejret og gennemførte med held, da grillen stod i carporten… En masse dejlig mad blev spist og vi var meget mætte. Ungerne legede herligt! Klara og Mathilde var meget søde sammen. Det er sjovt, som man allerede nu kan se forskel på Klaras venner. Klara og Iris har sådan et lidt konkurrence præget had-kærlighedsforhold, hvor de dels er de eneste der kan tryne hinanden, dels er de bedste til at tryne alle andre sammen 🙂 De bliver frygtelige som teenagere! Klara og Erik – ja, har han en god dag, så kan hun gøre hvad hun vil og han er bare som en stor rolig og tålmodig klippe, men har han en dårlig dag så gider han hende overhovedet ikke, hvis hun larmer. Men sådan har vi andre det jo også, så det kan man ikke bebrejde ham 🙂
Klara og Mathilde tullede bare rundt og hyggede sig og drog sammen ind i soveværelset og tømte malos smykkeskrin som stod under sengen. Kleptoman-Klara blev grebet i gerningsøjeblikket med en perleørering i munden! Så slog de ellers græs med en plastikplæneklipper i hele huset, uden at skændes om den, og de endte med begge at sidde på Dannies skød og give hinanden knus og savlemøs uden at nogen af dem blev hys! Det var virkelig et kodak-moment!

I morgen kalder arbejdet igen, men jeg har tidligt fri, for at gå til hudlæge. Jeg har tilbragt hele weekenden med allergi-test-plastre på ryggen, så jeg er faktisk glad for at det ikke lige var 30 grader varmt denne weekend – det gemmer vi til næste weekend, hvor vi drager af i sommerhus med Erik og Co.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.