Pheew

Første dag på arbejde igen. Måtte skifte password på pd'en og det betyder så, at jeg har været her i over 3 mdr. Så er den der prøvetid slut. Nu kan jeg ikke fyres sådan lige. Ikke at jeg har planer om at blive det, eller noget, men det er da rart nok at vide.

Her er meget varmt. Meget. Ganske som det har været alle de andre steder jeg har arbejdet. Hvorfor skal offentlige bygninger være så varme? Og så dårligt ventilerede? Ikke noget at sige til, at man som offentlig ansat får et rygte for at være lidt sløv i det og holde mange kaffepauser. Vi har ikke noget valg, venner! Der er 40 grader varmt på arbejdspladsen og vi er ved at dø langsomt. Jeg vil vædde med, at private virksomheder er pisse gode til det med aircondition! De sidder garanteret alle sammen og fniser, i et 23 grader svalt lokale, med gratis vandkølere alle vegne – og så griner de højt når de får deres løncheck også. Bastards. Og jeg skal være her til 17, bare for at gnide salt i såret.

Havde ellers fin tur herop. Tror alle andre er på ferie endnu, for der var næsten ingen trafik og ingen kø inde i byen, selv ikke ved de 1000 vejarbejder, hvilket så er skyld i, at jeg sidder her hele 15 min. for tidligt. Hørte høj musik hele vejen, fordi vi nu endelig har fået bilanlæget til at virke og da der er sådan nogen store højtalere bag i, som den tidligere ejer har sat i, så er der god lyd. Og sammenlagt med min skønsang, så overdøver vi nemt vejstøjen og blæsten fra de åbne bilruder. Gør sådan en køretur noget mere overkommelig, at man kan høre musik imens.

Klaras fødselsdagfest søndag gik fint. Efter at vi havde aflyst over halvdelen af gæsterne pga trusler om regn og torden, blev det naturligvis strålende sol. Men vi hyggede os alligevel og barnet fik nogle gode gaver og så mange muffins at hun drattede omkuld kl. halv syv. Og sov til syv i morges. Hun er heldigvis blevet normal igen rimelig hurtigt efter ferien. Havde ellers frygtet at alt det forkælelses-reaktions-pyller ville tage uger at udrydde igen, men hun er sit eget rolige selv igen. Det eneste der mangler er, at få hende til at gå selv igen også. Efter en uge på mormors hofte, tror jeg hun måske har glemt hvordan ben virker. Men vi er heldigvis meget onde og hårde forældre, så lur mig om hun ikke selv tager trappen fra i dag af.

Nå, har 376 emails i min arbejds-indbakke som jeg lige skal slette…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Pheew

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.