Pigebanden fra Amager

Lidt friske billeder. Bemærk min datters snedige "hva så dér??"-look på det første billede. Hun ejer den her ø. De to andre ombord på båden er Sara og Maya, det foretrukne selskab i vuggestuen. Nederst kommer så to billeder fra i dag – en meget meget træt prinsesse og tre frække tøzer (ja, med z), Johanne, Klara og Iris, i en sofa. De har kendt hinanden fra før de blev født og jeg synes, det kan mærkes.

Pigebanden

Ja, det er tusch hun har i hovedet

Nuttet

Træt og overkørt

Tretøzer

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Pigebanden fra Amager

 1. tine skriver:

  sikke nogle øjne hun har. De udstråler ” ja, ja . jeg ved det, jeg Er klogere ned dig”

 2. Nilleper skriver:

  Ih hvor er de blevet store!

 3. conny skriver:

  Dejlige billeder, dejlig unge!
  Puh, hvor er det længe siden, jeg selv var turen forbi børnehave/vuggestue (ca. 12 år faktisk). Når man ser dine billeder, kommer man til at savne disse glade og uforpligtende år. Jeg kunne på begge mine tøser mærke verdens tyngde, da først de var godt begyndt i skolen. – For slet ikke at tale om nu i teenagealderen. Det er ikke for en mor at forstå.

 4. trine skriver:

  Hej du. ‘DU’ kender mig ikke – men som nybagt mor på amager sidder jeg og ‘googler’ ‘vuggestuer amager. Jeg ramler ind i din hjemmesidde gang på gang – og vil høre om du nogen sinde fandt en vyggestue du blev glad for? It’s a jungel out there 🙂 når man ikke lig’ er vokset op på ø’en og kender et hav af småbørns familier – og pludselig er det lig’ om lidt at sønne-mand skal skrives op.
  undersøgte du også dagpleje situationen?
  Tak for en meget flot hjemmeside!
  mvh. Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.