Rawmakeup

20120728-143332.jpgKlara og jeg har været så heldige at få en pakke med posten. Heldigt for hende, fordi hun elsker neglelak, men sjældent får det på fordi det er giftigt. Og heldigt for mig, fordi jeg var løbet tør for mascara.

Det er en sød pige der hedder Cecilie, som har startet sin eget firma op, hvor hun handler med økologisk, naturligt og mineralbaseret makeup. Firmaet hedder Rawmakeup.dk og de har mange lækre ting på hylderne. Blandt andet den vandbaserede neglelak fra Honneybee Gardens, som jeg vist har skrevet om engang for mange år siden, da jeg fik noget af en veninde. Det er en meget fin lilla farve, og den er nem at lægge på. Jeg ved det, for jeg lagde på tre børn, den dag…

20120728-143410.jpgDet her er efter første lag.

I pakken var der også en mascara fra Dr. Hauschka og den er jeg allerede blevet meget glad for. Den er nem at lægge pænt på og den gør det den skal, uden at få mig til at se edderkoppeagtigt ud, inde bag de tykke brilleglas.20120728-144337.jpg

Her uden briller. Jeg har ikke før prøvet mascara fra Dr. Hauschka, men har de sidste par år købt Jane Iredale, fordi jeg gerne vil have noget der ikke irriterer mine øjne og kontaktlinser. Den her er helt fin og lige så god som den jeg plejer at købe. Allergivenlig, naturlig, mild, ingen parfumer eller hormonforstyrrende elementer. Lige som jeg kan lide det.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så rød i øjet? Det må være min leverbetændelse der flammer op? Eller stress over, at det i går var den sidste feriedag? Jeg troede jeg havde fri i dag, mandag, men det har jeg ikke. Jeg har aftenvagt, fordi en anden har ferie. I det hele taget har jeg vagt næsten hver dag i den her uge. Ret hård opstart, synes jeg. Efter alt for kort ferie. Men så er det da altid noget, at man får pakkepost og pæne vipper.

OG hvis der er andre der sidder derude og synes de har det hårdt, så se her. Cecilie giver et gavekort på 250 kr. til indkøb i Rawmakeup.dk! Det kan blive dit ganske nemt. Du skal bare lægge en kommentar her, om hvad du måske kunne finde på at købe ovre i Cecilies butik. Så trækker jeg lod på torsdag. Torsdag. Og hun holder udsalg derovre pt. så det bliver ikke svært at finde noget for 250 kr. Hvis du spørger mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

69 Kommentarer til Rawmakeup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.