Re-inventing julie

Hurra, de er ordnet! Deres skomager har lavet dem og jeg kan hente dem i morgen. De sagde ikke noget om, at det skulle koste mig noget, men det burde det heller ikke, med så dyre sko.

Har bestilt kontaktlinser idag. Er træt af at ligne træt gammel konet bibliotekar med briller og vil genskabe successen fra 2.g. da jeg først fik linser. KONTAKTlinser – de skabte megen kontakt, især med det modsatte køn, da det umiddelbart er meget nemmere at kysse uden briller på…, hvor briller nærmere fungere som et værn, et skjold. Men ok, nu er jeg jo samboende og med et barn… men vi kysser også meget herhjemme og klara river gladeligt mine briller af hele tiden.

Var også et smut på udsalg og fandt længe ønsket og begæret silke bluse fra Rützou sat ned fra 1200 til 700! Endelig endelig endelig! Damn at man ikke kan finde et billede af den på nettet. Godt, når man skal til to fester inden for de næste 14 dage. Burde få tid ved frisøren også og huske at tage før og efter billeder denne gang… jeg bliver ikke til at kende igen 🙂

Mit problem er bare, at jeg ikke kan finde en frisør som forstår mig. Jeg ender altid med at gå derfra endnu mere konet og rund, end jeg kom. Det er ikke sådan med naturkrøl. Og så det, at jeg ikke ser ud som jeg føler mig. Jeg er en del mere cool end jeg fremstår, hvis man spørger mig 🙂 Men kan også godt lide det lange krøl og gider ikke bruge timevis om morgen på at blæse og rette og strække, når man ligeså vel kan ligge under den varme dyne. Cool og doven… – hvilken frisure skal man så have?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Re-inventing julie

 1. Altså Julie – selvom skoen havde kostet 49,95 i Bulka – så skulle de reparerer den gratis. HVIS de kaster en pris i hovedet på dig – så kaster du købeloven retur. Sikke en make-over, du går igennem.. 🙂 Mange hilsner
  Pernille

 2. Carina kylle_rylle skriver:

  Hej Julie. Min frisør forstår mig, og jeg er aldrig kommet til at se konet ut. Tilgengæld eeelsker jeg mit smarte page med etager (selv om jeg skulle have forsvorret etager i håret) Jeg er så glad for at være kommet væk fra det lange “studerende/mor” hår. Hvis du har kasse, så gå til Gunn Brit, eller kan jeg anbefale city cut i Borgergade. Knus Carina

 3. frk. jensen skriver:

  Henriette i Mono på Christianshavn er en fantastisk frisør, der både har gode ideer selv og forstår sine kunders ønsker. Jeg led af frisørskræk i årevis, indtil jeg mødte hende. Lider sådan set stadig af frisørskræk generelt – hun er den eneste, jeg tør overlade mit mystiske hår til. Kan anbefales varmt!

 4. this is me.. skriver:

  jeg kan kun være enig om Henriette i frisør Mono – hun er også min frisør – der findes simpelthen ingen bedre! prøv hende.. Du vil ikke blive skuffet! Det er hendes skyld, at mit hår er så flot, som det er nu.. ikke det kedelige lange, sjaskede hår mere.. Nej, nu er det superlækkert med etager og pandehår – hun forstår mig virkelig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.