Reddet på stregen

Sidder på arbejde og surfer på nettet – her er ganske fredeligt. Drøner hurtigt forbi www.gaffa.dk for at se de nye albums, og ser at mit liv er reddet! Slut er det nu, med ondt i maven hver aften før sengetid. Slut, med hændervridende at bekymre mig om, hvorvidt Lykkens Gudinde atter engang vil smile til mig, og lade mig være en af de svineheldige med billet til U2's næste koncert i DK.

Den er i Parken. Sandsynligvis d. 31.7. Men pyhaa, den er i Parken. Vi kan alle sammen være der! Ikke som sidst, i Forum, hvor kun 10.000 af os kom med. Og hvor vi stod alt for tæt i 60 graders varme, og hvor mine sko var 3 dage om at tørre bagefter og mine fingre lignede karbads-rosiner.

Men den er måske også udskudt. Noget med noget sygdom i nærmeste familie. Men det skal nok gå. Bare de holder den i Parken, så vi alle sammen kan være der!

U2

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Reddet på stregen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.