Reklame

Ja, det er det jo, men det er så sjovt.

Jeg har fået en nyhedsmail fra trendybaby.dk med et link til en lille video de har lavet. Den kan ses her og er MAJET morsom. Desværre kan man ikke hugge den og lægge den på sin blog, så I må selv besvære jer med at trykke på linket, hvis I vil have det lidt sjovt i nogle minutter.

Hvis I ikke vil, så lad dog være. Så bliv dog siddende dér og vær mutte og usjove. Jeres valg.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Reklame

 1. Me skriver:

  Det er god humor! Tak for henvisning :o)

 2. Lone skriver:

  OMG! hvor er det fantastisk sjovt 😉

 3. Katharina skriver:

  Tak for linket, og lidt dejlig humor! jeg har også skrevet om det på min blog for det fortjener at blive sendt ud i verden.

 4. manna skriver:

  Nu vil jeg så gøre lidt reklame, (uden at få noget for det vel at mærke) for var lige et smut downtown, og slentrede forbi kompagnistræde og butikken Liebe (den der tidligere hed casalinga, men så delte de forretningen, og den ene pige Susan har så den her butik) nåh men jeg købte brosher og børnetøj og en fin vase, og lagde mærke til at de har dahlia stel på tilbud. Og er det ikke noget med det er dit ynglings? Nåh men de havde feks kæmpe flotte vaser for 100 kr. Det synes jeg egentlig var en fin pris, men da jeg ikke lige samler på det, så købte jeg nogle andre ting. Ved ikke om den anden casalinga butik bliver ved med af have det, og om de også har udsalg, men det er værd at checke ud. Ved de ikke kommer til at føre det i liebe igen.

 5. Sanne skriver:

  Høhøhø!
  Jeg klikker gerne videre i humorens hellige navn! 🙂

 6. Lone skriver:

  folk uden humor burde have invalidepension

 7. Julie skriver:

  Hvad? Er der kommet sure kommentarer?? Christ, hvor må det være kedeligt at være sådan en, der tager ALTING alvorligt og bogstaveligt. Ja, invalidepension til dem!

 8. Anne skriver:

  Hæhæ! Det sjoveste er næsten, at der gudhjælpemig er nogen der har lagt sure kommentarer til den.

 9. Julie skriver:

  Manna – JO det er lige det jeg elsker. Jeg vidste ikke, de havde splittet op? Og den anden casalinga butik siger du? Er der to??

 10. manna skriver:

  Den ene keramiker (Trine Weng) beholdte navnet casalinga, men flyttede butikken til Ny adr. Egilsgade 34 kld.2300 Kbh. S.
  Den oprindelige butik hedder nu Liebe (efter Susan Liebe, der var den anden ejer af Casalinga), og sælger nu ud af deres lager af casalinga ting, og sælger samtidig egne og andres smukke ting. Har kun været i den i kompanistræde (Liebe nu) men den anden er sikkert ligeså skøn.

 11. manna skriver:

  men tror det der udsalg er kortvarigt.

 12. Julie skriver:

  Tak for tippet i hvert fald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.