Return of the Mac (Da Da)Torsdagen var rigtig god.
Rengørings-Trine kom kl 10 og var rigtig sød. Hun ligner lidt hende den tårnhøje blondine som sonny-boy er utro med i Den Eneste Ene. Hun er meget høj (og jeg er meget lav) så hun spurgte om jeg også ville have tørret af oven på skabene… oven på… aha, der er også noget oven på skabene, ser man det… det har jeg jo aldrig lagt mærke til 🙂 men hun kan bare nå det hele, uden skammel. Død praktisk!
Klara var vild med hende – overraskende vild, når man tager i betragtning at det var et helt fremmed menneske. Men det må man vel tage som et kvalitetsstempel? I hvert fald kommer hun i dag og starter med køkken og bad.
Jeg er dog selv nødt til lige at støvsuge over det hele, for kl. 9 tager de strømmen i hele gaden pga noget ledningsarbejde. Så hun kan jo ikke støvsuge når hun kommer, og jeg vil gerne have hun vasker gulvene, så jeg må vel hellere selv støvsuge først 🙂
Kl. 15 kommer min mor, far og mormor og så bliver det spændende om de overhovedet bemærker mit nye pletfrie hjem, eller om de bare tager for givet at sådan ser her altid ud. Det tror jeg dog ikke, for min mor ringede kl 22 i går aftes, for at minde mig om at støvsuge alle møblerne inden de kommer, så de ikke skal sidde i så mange kattehår… helt ærligt, jeg ved ikke, hvad hun regner mig for?? Totalt imbecil, eller hvad? Jeg har trods alt gennemført en længerevarende videregående uddannelse og boet alene i snart 10 år og ingen er da døde endnu…
Så var jeg i MG kl 11 og det var hyggeligt som altid. På torsdag tager vi ud i Urban planen og ser på en mini bondegård med dyr, der skulle være, for børn, dér.

Ude i Fields købte jeg de to nye bøger af Sophie Kinsella og fik dem signeret. Hu ner så søøøød og vi fik lige en snak om den næste bog hun har på bedding. Håber ikke der går 4 år mere før den bliver oversat. Klara sov hele tiden mens jeg var derude, så jeg nåede også i Bilka og købte en cykelstol og en cykelhjælm, så far og datter kan komme ud og ræse i det gode vejr lørdag.
Så fik jeg mig en sandwich og så vågnede Klara og fik resten af kyllingen.
Så tog vi hjem og handlede lidt ind, gik ned i kælderen med cykleudstyret og så over til Martin og Sofie, der havde lavet lækker pastamiddag til os.
Vi var hjemme kl. 20.30 og Klara ville tydeligvis gerne i seng og hun sov med det samme. Det var også en lang, men god dag. Vi bliver ikke stressede her, af den slags. Vi har det bedst når der sker noget – Klara har i hvert fald. Jeg kunne nok godt sidde lidt mere i sofaen med en god bog, men det gider Klara ikke 🙂

I dag afleverer Stoffer de to opgaver, og så får vi Da Da tilbage i vores liv igen. Det bliver dejligt. Vi vil fejre det ved at gå på cafe og spise frokost når han kommer hjem efter afleveringen, mens rengørings-trine top-shiner vores hjem. Uha, livet er okay lige nu 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.