Søgninger

Har haft nogen helt fine google søgninger i dag. Er blevet fundet gennem følgende:

1. "Mulberry slankepiller". Fancy stuff! Jeg vidste faktisk ikke, at man kunne få mærkevare slankepiller? Men det kan man måske heller ikke, siden min blog er noget af det første der dukker op på den sære søgning?

2. "gravid ked af livet". Cheer up derude – sådan har vi alle sammen haft det!

3. "ensom gammel dame som ikke er udadvendt". Jamen altså – hvad leder man helt præcist efter med den? En personlig kontakt?

4. "marsvin på slankekur metode". Lyder mest som dyremishandling. Eller bare en form for mishandling. Er der nogen som ved mere om den metode?

5. "en rigtig familie". Jeps! BINGO! Det er os, lige herovre!!

6."hvad er en duser". Jamen søde ven da – det er en af de der små grønne arbejdsmænd i tv-serien Fragglerne. Som nu fås på dvd. Endelig kan jeg være til hjælp på en af de her søgninger. Dejlig følelse.

7. "hvor mange tænder har en krokodille?" – hmm, det ved jeg ikke. Skriv lige en kommentar, hvis du har fundet ud af det og kommer forbi siden her igen, på vej hjem fra din tur ud på WWW.

8. – dagens mest romantiske: "forelsket i en pige dejlige sætninger at sige til hende" – super ide dér, mester! Håber du fandt lidt inspiration? Ellers vil jeg godt bringe et par forslag her og nu; – har du tabt dig?? – dit hår er meget smukt! – er du egentlig vild med diamanter? Det er jo snart jul… – du dufter godt! – eller hvad med; jeg elsker dig?

9. "virker biostrah?" – NEJ, det gør det ikke!

10. "prinsessen var så træt af de fede forældre" – øhh – den er altså sort! Hvad søger man? Hvorfor? Og hvad finder man – min blog! Men hvorfor?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Søgninger

 1. Kriss skriver:

  Øv du får sådan nogen fede søgninger.
  misundelige knus

 2. /many skriver:

  Den seneste: “Louise Frevert Hard Core”

 3. Sanne skriver:

  Jeg ville faktisk gerne vide det med krokodillen!!! Nu har jeg spurgt Olivia i stedet for

 4. Julie skriver:

  Ja, det var da også oplagt Sanne. Tænkte faktisk på det i går, inden jeg faldt i søvn! Må vi fremover henvise spørgsmål af den art til: http://www.spoergolivia.dk

 5. Karina skriver:

  Nu MÅ jeg lige lægge kommentar til dig! Jeg har jo snart fulgt med på sidelinien længe og kigger ind til dig næsten dagligt. Jeg bliver i så godt humør af at læse din blog og idag er bestemt ingen undtagelse!
  Kh. Karina (kogl dengang på ND og mor til Laura der lige er blevet 2 år i lørdags – hvorblivertidenaf!!)
  P.S. Og nej, Biostrath virker ikke!

 6. Lars Bachmann skriver:

  Jeg fik engang besøg af en der havde søgt på “gratis hård sex”, om han eller hun fandt det vides ikke, men det er altså nogle løjerlige ting folk søger på nettet nu om dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.