søndag i zoo

Har haft absolut vidunderlig dag i zoo med klara, sara og anna. Vejret var skønt og vi så løver, aber – hvor en af dem rendte rundt med en død abeunge i den ene hånd! AAAdddrrr, naturen er så klam, det billige skidt… Vi så også myreslugere, haner (ingen høner – aner ikke hvor de var??) og emu'er. Klara brugte omkring 20 min. på at stirre på de røde ibis'er og fik et borderline spastisk anfald da vi måtte tvinge hende væk fra dem. Nu ender det sq nok med vi er nødt til at købe en form for fugl, her på 4. salen. Det bliver over mit lig. Så fik ungerne hver en ridetur på et æsel ovre i børnezoo-afdelingen (Klaras hed Willy og var sulten og havde meget meget travlt med at komme rundt… Er der nogen af læserne der kan huske mit eventyr i Dyrehaven med nordbaggen James??? Det var samme historie om igen!)

Bagefter så vi meget længe på kaninerne og stak temmelig meget halvvåd halm ind til dem, så hvis der er nogle gnavere med dårlig mave i zoo i aften, så er det fulde ansvar mit. Bare send regningen.
Klara ville ikke sove til middag, så vi har haft en pænt hys eftermiddag, men i det mindste gik hun ud som et lys her kl 19.
Mit komfur er stadig rent. Sagde den mindst huslige kvinde på amager, som – da hun vel at mærke gik hjemme på barsel – betalte en studerende penge for at komme og gøre de 50 m2 rent en gang om ugen i 3 timer. Så lidt gider jeg det. Og var rengøringstrine ikke flyttet til Dubai, så levede vi nok i lykkelig sameksistens endnu. 
Ellers er der blevet sikret en babysitter med overnatning til næste lørdag, så festen er sikret, Irene og Sara! Og nu prøver stoffen at overtale mig til at gå i seng NU, fordi han skal. Han skal nemlig op kl 4 eller noget og afsted til als og danfoss og et eller andet med deres speciale. Dream on, mr. stoffer! As if, jeg skal ligge i min seng kl 20?? Jeg skal se Goodbye Lenin, på dr2. Om 10 min.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to søndag i zoo

 1. Sarah skriver:

  Hej Julie
  Det er supergodt med festen, vi talte faktisk om det for et øjeblik siden..
  Det lyder som en hyggelig dag i Zoo. Mere hyggeligt en hård swissball-time på Frederiksberg. Men den kan anbefales. 🙂
  Og jeg tørrer forresten heller mit komfur af, når jeg vasker op. Jeg gør det faktisk ALDRIG. Af en eller anden grund synes Henrik, det er hans job. En gang om måneden.
  Men nu er vi jo heller ikke kendt som rengøringssmølfer.
  Kh. Sarah

 2. kristina skriver:

  Ved godt hvor hønerne er! – dem har Martin jagtet væk, lige som duerne på Rådhuspladsen;-)
  knus
  Kristina

 3. Kirsten Mogensen skriver:

  God-søndag-aften.. Vi havde en meget mystisk oplevelse i dag. Vi glemte simpelthen, som de dårlige forældre vi er, at putte eskil til middagslur i dag. Først her til aften, da han var kommet i seng, kom manden i tanke om, at der var noget vi havde glemt. – Eskil gjorde mærkelig nok ikke selv opmærksom på det. Det kunne da være sjovt, hvis det var danfoss på fyn, så kune stoffen ha’ mødt manden min. – Han nøjes med at køre kl. 5.45 for at komme til fyn, men overnatter jo så og et par gange i ugen :-/

 4. tine skriver:

  ØHM, hvad er høner? *S* I mener vel høns?
  Knus fra mig, som har et af de der komfurplader som går i et med bordpladen. Hvilket er okay, bare ikke når stegepanden er sat forkert, for så ridser den den rustfrie kant, som er rundt om komfuret. Uff, det er hårdt at være husmor. Der er konstante irritationsmomenter. Troede ellers jeg ville blive glad og tilfreds for altid, når jeg nu fik mit nye køkken…..
  Men så manglede de beigefarvede lædersofaer..Nu har jeg også fået dem, men synes stadig ikke jeg er tilfreds…Hmmm, måske skulle jeg prøve at købe mig en ny ansigtscreme??I ved, én af dem til Quinder over 30 år Hrrmppp:-/
  Knus fra Tine

 5. Morfar skriver:

  Antydningen af ironi??

 6. Irene skriver:

  Jubiii, det er jeg glad for!
  Glæder mig!

 7. Morfar skriver:

  Zoo er for fedt, og de har snart kulturnatåbent!, men det er nok ikke lige for de små poder 🙂

 8. kristina skriver:

  Det hedder HØNER, bare spørg min søn!, han ved!
  /Kristina

 9. Farmer skriver:

  Til Tine: Det hedder altså HØNER når det er kontra HANER.
  Det hedder høns i andre sammenhænge end denne.
  DOG: inden for jagt er høns altid agerhøns, uanset køn. Siger man høner er det fasanHØNER kontra fasanHANER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.