SÅ fik hun lært det!At tage en sut altså. Frk. Klara har – 5 mdr. og 4 dage gammel lært at tage en sut!! Men kun på en måde… fra sin far…
Det foregår sådan her; far tager sutten i munden. Klara griner af ham, rækker ud, tager sutten ud af hans mund, kigger på den, vender den om og stopper den korrekt ind i sin egen mund!
Tal lige om hånd-øje koordinering, der vil noget! Desværre fungerer den jo ikke som nogen trøst eller tryghed for hende, kun som endnu et glimrende stykke legetøj.
I det hele taget kan hun bedst lide de ting, de voksne har. Sutten var på ingen måde interessant, før den sad i fars mund.
Det samme med kamillethe. Hun har jo været forkølet den sidste uges tid (jeg er hele tiden ved at skrive forkÆlet i stedet for forkØlet, men det har hun nu været ret meget længere end en uges tid…)
Nå, men vi ville prøve med noget kamillethe, til den lille snotnæse. Den blev kogt, der blev puttet sukker i og hun fik den i sutteflaske. Ingen interesse. Så fik hun den i sin tud-kop – stadig ingen fidus. Nå, men i den lille bamse-kop så? NEJ. Kamillethe er dumt.
Undtagen meget senere, da den er kold og uden sukker, og mor har taget sig et stort glas (indrømmet – jeg er ikke kræsen med min the) – så er kamillethe pludselig et hit og barnet drikker et halvt glas i kæmpestørrelse, koldt og uden sukker??!!
Lige så med fjernbetjening, mobil og alm. telefoner, tastaturet til pc'en, mors nøgler – det er bare de allermest spændende ting i hele verden! Klart nok – for mor og far bruger jo tilsyneladende uanede mængder af tid med de ting i hænderne, og det kloge barn tænker vel skik følge eller land fly?

Fredag skal vi ud og trille med Nina og Erik, mens far og hans ven B arbejder med noget lyd og pc'en. Klara trænger også til en dejlig gåtur, for det er længe siden hun har været ude i længere tid, pga snottet.
Fredag aften skal jeg egentlig til julefrokost med mit gamle arbejde. Har mest lyst til at tage Klara med, for det er jo nok ikke en abefest, med de der 20 kvindelige bibliotekarer på 50+ år… Og hun vil jo ikke tage flaske, så det bliver en værre omgang hvis hun skal være alene hjemme med stoffer en hel aften. De har også sagt, jeg bare skulle tage hende med. Mon ikke flere af dem også gerne vil holde hende, så jeg kan få frie hænder til at proppe mig med røget ål og flæskesteg?

Og så blev jeg meget ked af at læse det om dig, Angela, i går. Og kom pludselig til at tænke på Pokke, som vi ikke har hørt fra meget længe, siden den besked fra hendes mand. Så hun får lige nogen gode tanker herfra også. Bare alt er i orden med den lille i maven! Det er virkelig sært på en god måde, at man kan blive så involveret og optaget af andre folks liv, gennem et forum som dette.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.