så har man ferie igen…

Ja, min kontakt med arbejdsmarkedet er virkelig stadig ret sporadisk.
Nu har jeg nemlig en uges ferie, som vi havde planlagt inden jeg fik det her job. Vi skal ud og sejle en uge, sammen med min mor, far og søster. i det sydfynske øhav. Jeg håber og tror, at det bliver rigtig hyggeligt, men den trofaste læser vil jo vide, at der ingen garantier er i den retning, når min mor og jeg skal være sammen så længe… under alle omstændigheder skal det nok afføde nogen underholdende dagbogsindlæg undervejs! 🙂 Gad vide om der er internetcafeer på de små øer?

Jeg er cyklende igen i dag og det er bare dejligt. Det er en fin tur, ind gennem kbh. – faktisk noget af en sightseeing tur. Forbi chr.havn, børsen, chr.borg, holmens kirke, kgs.nytorv, amalienborg, domkirken, kastellet, og så ud af østerbrogade og strandvejen. Der er vildt mange cyklister om morgnen, så det er svært ikke at blive grebet af deres stress-tempo, men jeg står i mod og holder mig i ro. Gider bare ikke være fuldstændig opløst af sved når jeg når frem på arbejde…

Det gik fint med at Nina passede Klara de par timer i går, indtil jeg nåede hjem. Klara og Erik havde bare hygget sig og givet den ene knuser efter den anden og spist en masse og været nemme. Så det er jo bare skønt. Klara var dog meget træt da jeg nåede frem kl. 20, så Nina og jeg spiste bare hurtigt noget lækker thai-take out og så gik jeg hjem med barn, vogn og cykel… lidt en balancegang 🙂
Barnet på hovedet i seng – og hun sov med det samme, uden en lyd. Og så havde jeg en fredelig aften, med en dårlig film på tv dk. Gik i seng og blev vækket en time senere, da stoffer kom hjem og sad og legede med katten og sin cykellygte inde i stuen 🙂 De havde haft en god quiz aften, men det var ikke lige gået op for dem, at det altså var den indledende runde i dk mesterskaberne i filmquiz, som de havde fået meldt sig til, før de stod midt i det!! Og så fik de ellers bank af alle film-nørderne… :-)) Men de endte da ikke helt sidst, men 4. sidst, så nu vil de i træningslejr og med til næste år også! Vor Herre Bevares, siger jeg bare 🙂 Mænd, altså…

I aften skal vi ud i marias kollonihavehus og grille, så jeg håber vejret holder. Hun var forbi os den anden dag med en masse hjemmeavlet halløj, bl.a. ribs – som det har vist sig at Klara er helt tosset med 🙂 Hun vil vist gerne leve af bær for tiden. Blåbær er også et stort hit.

Nå. Jeg vil skrive mere om den kommende ferie i morgen. Vi tager først afsted på lørdag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.