Så tager julen fart!

Så begynder løjerne. I går var jeg til skønno julefrokost med veninder, rullesushi og cocktails, i dag har vi klippe-klistre dag med fætterfolket og så er Hjerternes Fest helt oppe at køre.

Som tidligere nævnt har et par af mine yndlingsbloggere fået en god ide og nu fungerer den. Jeg fik simpelthen for mange cocktails i går (plus, lige om lidt kommer stoffer hjem fra butikken med æbleskiver, og bliver misfornøjet med mig fordi jeg blogger i stedet for at rydde op!) til at skrive det hele i detaljer, lige så fint som f.eks. Anne eller AB, så hvis du vil have tingene forklaret for dig som var du en 3 årig, så finder du det bedre der. Det er, hvad jeg ville have skrevet hvis jeg ikke var kommet i seng kl. 3.30 og hvis jeg ikke skulle hurtigt videre med oprydningen (især de usorterede bunker af dårlig samvittighed, der ligger ude på køkkenbordet).

Du kan også læse det hele ovre på Mødrehjælpens nye blog, hvor festen foregår. Tryk på logoet her – så starter løjerne!

logo

 

Jeg er stadig ikke helt klar på, hvad jeg vil donere. Men jeg finder på noget. Gør man ikke altid det?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Så tager julen fart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.