Så vidt så godt.

Lige en update på bog/ferie fronten. Det er onsdag og jeg er færdig med

20120718-095155.jpg
Og med den hemmelige som I GODT kan glæde jer til at høre mere om senere på året. Den var virkelig god!

20120718-095352.jpg

Jeg smider et wildcard i læsepuljen, for jeg faldt over den her, i en lokal boghandel, og eftersom jeg læste nr 1, Angel – flugt, sidste år og fandt den meget spændende, så købte jeg 2’eren straks jeg så den.

20120718-095559.jpg

Og den vil jeg læse nu. De tre andre mennesker er taget i svømnehallen. Badevands temperaturerne lever ikke op til kravene i dag. Så jeg nyder stilheden. Pludselig kan jeg høre vind i træer, fugle og bølger. I stedet for Justin Bieber, Lady Gaga og Rasmus Seebach. Suk.

Ellers er her et par highlights fra mandag-tirsdag:

20120718-095912.jpg

20120718-095928.jpg

20120718-095943.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Så vidt så godt.

 1. Birgitte S skriver:

  Herligt billede af pigerne på hegnet!

  Jeg har aldrig fået skrevet til dig, at det var et fint indlæg om dig på Julia Lahmes side. Dine tanker om lykken var meget kloge og rammende. Jeg har aldrig selv fået sat de præcise ord på -at det jo netop er en beslutning – og det fik mig faktisk til at tage en snak med min yngste datter, Klara, som er en lille bekymret sjæl. Hun er kun 13 år, men jeg prøvede at få hende til at forstå, at hun skal gøre lidt mere for at vælge glæden og det positive – lykken – i stedet for altid at frygte alt og være ked af det. Det er svært, men jeg tror på, at man et langt stykke af vejen har et valg.

  • julesrules skriver:

   Tak for ordene 🙂
   Det er virkelig svært, det med lykken. Jeg fattede det bestemt heller ikke som 13 årig! Brugte en meget stor del af min ungdom på seriøs weltschmerz 🙂
   Det blev nemmere efter jeg fik det første barn. Så er det nemmere at sætte sig ud over sig selv og få nyt perspektiv. Men der er jo længe til, når man kun er 13…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.