Sammensværgelse!

Er det skæbnen? De højere magter. Deus ex machinae og alt det der? Hvorfor skal jeg lige på arbejde i dag, en søndag uden for program, og så starter My Shoes udsalg samme dag!! Coincidence? I think not!

Man siger jo det er sååå sundt med motion i frokost pausen, ikke? Så jeg kan da godt lide smutte ned og se om der er nogen Marc Jacobs til halv pris, som skal med hjem og hygge med de andre. Har jo faktisk slet ikke købt nogen dyre sko i år, overhovedet. Har faktisk slet ikke købt noget til mig selv i år!!

Og der GÅR jo børnepenge ind lige om lidt, ikke… Og Klara mangler jo ikke noget. Intet. Hun er ekviperet bedre end LillaPrinsen. Spørg bare Kristoffer, som er begyndt med den der kedelige gamle mande-traver; en ting ind, ind ting ud! Julie!

Et par Marc J's ind, og hmmm – jeg skal nok finde et eller andet at smide ud. Tror da jeg har et par udtrådte klip klapper fra i sommers, et eller andet sted.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Sammensværgelse!

 1. Lone skriver:

  Et par røde, uden kilehæl tak, str. 39 og du kan smutte dem direkte videre til Odense, ok?

 2. kriss skriver:

  De der fede pumps i str 36!
  knus
  Kristina

 3. Lone skriver:

  Øhm….hvis du mangler en god overspringshandling, kunne du så ikke lige finde mig et godt link med MJ at savle over? Jeg har simpelthen ikke tid til at finde rundt i link-junglen.
  God damn hvor vil jeg gerne have et par røde højhælede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.