Scener fra et uægteskab, del 548.

Okay.

Helt fuldstændig anonym og total tilfældig ukendt mand skriver en sms til sit livs lys; “har du lyst til at være romantisk i aften?”

Ligeså ukendt enormt Jane Doe-agtig gennemsnits any-one-but-me kvinde svarer; “ja, da. God ide!”

Fem timer senere. Affodringssituation og puttesituation er vel gennemført og overstået. Romantiktid indtræffer. Og SIKKEN en romantisk aften. Den helt anonyme mand sad i sofaen med høretelefoner og bærbar pc, og lyttede til musik og spillede spil. Alt i mens den lige så anonyme kvinde så en plat film og korsstings broderede en løve. Jamen, kan I fornemme ilden brøle? En virkelig romantisk aften, helt i lidenskabernes vold!

Hvis det er gennemsnitsparets opfattelse af romantik, så tager jeg mine ord i mig igen – så forstår jeg godt, hvorfor folk er nødt til at gå på tv og få Joan til at hjælpe med parforholdet.

Og jeg kan næsten ikke vente til Valentins dag! Jeg tror, der er en mulighed for at vi den aften ligefrem rykker helt hen VED SIDEN af hinanden i sofaen! UUhhhhh!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Scener fra et uægteskab, del 548.

 1. Trine skriver:

  Høp høp!
  Jeg vil gerne agitere vildt og voldsomt for at få noget mere romantik ind i hverdagen!
  Men DFO – du snyder lidt, ved du det? Hvis ikke jeg tager meeeget fejl slår du mig umiddelbart som typen, der kunne finde på at købe en buket plastikroser til din udkårne, forære dem til hende – og så lægge dem i skabet til næste gang du føler trang til romantik… 😉
  Ærlig talt! Det er romantik – jeg tror sgu det er kommet for at blive. Men jeg er selv SÅ dårlig til det dér med stearinlys og lange, foreskede blikke… Jeg kommer til at fnise og falde ud af rollen efter 5 minutter.
  Behøver man selv være romantisk anlagt for at nyde romantik?
  Julie – jeg håber du er klar over, at du blir nødt til at lave en opfølgning på det her?!
  Kh Trine

 2. Trine skriver:

  Og i øvrigt staver jeg som… en hest. Sorry!

 3. De roser lignede næsten ægte!
  Mener også jeg køber lidt chokolade engang i mellem?

 4. Suzy Q skriver:

  DFO: :DDDD
  Julie: Her den anden aften sagde jeg til min anonyme mand:
  “Skal jeg slukke fjernsynet?”
  – “næh” sagde han “hvorfor?”
  – “fordi jeg heller vil være sammen med dig, end at vi er sammen med hver vores maskine” (han med iPhone og earplugs igang med et spil, mig med fjernsyn).
  Så så vi begge fjernsyn.
  *indsæt smiley der trækker på den ene mundvige*

 5. Fru Tuck Lind skriver:

  Uhhh, kender godt den scene du beskriver…..
  Du har bare den mest fantastiske måde at skrive på!!!

 6. Been there done that… Bare rolig, energien vender tilbage, når børnene er på vej mod at være teenagere! Pludselig har de travlt med venner, playstation, computer osv. Så har man masser af tid, indtil barn nummer tre kommer! Hvor kom hun fra?
  I mellemtiden: Tag jer sammen! (det kræver det nemlig) Alvorlig talt! Der er dårlige film i TV hver aften og Counterstrike eller World of Warcraft er endnu ikke så realistisk i grafikken, at virkeligheden trænger til opgradering.
  Hvis han spørger om en ‘date’ for aftenen, er man næsten halvvejs. Er hun på, er man tættere på målet, men ender det i X-factor, friends og orker, så glippede det jo i sidste minut. ØV!
  Næste gang.
  1 Tænd et stearinlys
  2 knap en flaske rødvin op, evt. chokolade, hvis man er til det.
  3 skru dig ned i noget lækkert og put lidt krudt i masken.
  4 find jeres sikringsskab, og sluk på afbryderen på HPFI-relæet (hvis det er et gammelt relæ, så skru sikringen ud)
  5 Aftal at børn, økonomi og familie ikke er en del af samtalen nu. (Hav evt. et par andre emner tænkt ud – for det kan være svært at finde noget asap – hvad lavede I inden I fik børn? hvilke ting er man færdig med? hvad drømmer man om at gøre som kærester igen?)
  6 Jeg ved det lyder corny, men hvis der er andet i luften end bare sex, så må aftenen jo gerne gå kun med voksentid. Tænk lidt gammeldags. Hvad lavede man før man fik kabel TV og internet? Spillede kort, backgammon, hørte musik… Det har faktisk været sjovt for os at finde en bog sammen (bibleren, når vi er på røven – brugsen, bilka, føtex, hvis der er råd) og så læse højt for hinanden. Lidt som at leje en film, men bare mere socialt. Det skal ikke være neurokirugi for øvede, men bare noget letfordøjeligt, f.eks. chicklit eller en krimi. Det giver også en mulighed for fortsættelse aften efter aften you get the picture.
  Men gør noget. Husk: Alt godt kommer til dem der henter!
  mht. 4, tjek på forhånd (evt. mens han er på arbejde) at fryser og køleskab ikke kører på samme sikringsgruppe som computer og TV, samt at batteriet i den bærbare er helt tør for strøm (gem evt. oplader i vasketøjet – der kigger han aldrig efter den!)
  God ‘arbejdslyst’

 7. julie skriver:

  Haha, DFO – du er sjov. Men du har også ret. Vi skal tage os sammen. Dog bliver det med strøm, da vi jo også har underboer i samme hus. Og uden højtlæsning, da jeg frygter han ville falde i søvn. Før vi fik børn… jamen, da var vi ikke kærester. Jeg blev gravid da vi havde kendt hinanden i 4 mdr. jo. Men vi gik meget ud til koncerter da Klara blev stor nok til pasning. Det håber jeg kommer igen. Når jeg får droppet den natamning.
  Og apropos lækkert – så fik jeg købt 4 kjoler i går… jo jo. Alt godt kommer til den der henter! Kjoler og sushi!

 8. Jennie skriver:

  Hold kæft hvor jeg grinede!!! (Vel vidende at det i virkeligheden var ikke spor sjovt…)

 9. Julie – tjek lige sikringskabet… der skal gerne være flere grupper… Trust me!
  mht. højtlæsning det er bare med at finde noget der er sjovt nok, så falder han ikke i søvn. Kan anbefale en der hedder Vandmelonen, men kan ikke huske hvem der har skrevet den… Måske Marian Keyes?
  mht. Valentines Day.. drop den! Romatik, voksentid og kærestesjov skal gerne komme mere end en gang om året!

 10. julie skriver:

  Okay, måske skal jeg lige poste et billede af min chicklit samling – den er næsten komplet, i hvert fald mht de dansksprogede oversættelser. Sidst jeg læste højt for ham var det Helle Helle´s “forestillingen om et ukompliceret liv med en mand”. Den syntes han faktisk var ret sjov…

 11. Og iøvrigt… På linje med dine andre læsere finder jeg stor moro og fornøjelse ved at læse dine betragtninger om livet i al almindelighed. Du skriver godt!
  DFO

 12. Helt anonyme mand skriver:

  Jadajadajada…bare vent 🙂

 13. Lone skriver:

  nå da, hvor forventningspresset er skruet op nu 😉

 14. julie skriver:

  Jeg kan kun gentage – UUhhhhh! Er der nogen der vil stå for at oprette en facebookgruppe? Kan jeg finde 10.000 mennesker der vil have romantikken tilbage?

 15. Hej Julie og andre.
  Denne tråd har fået mig til at vende tanker. Også jeg har brug for at tage mig sammen ind i mellem;-D Det er godt at blive mindet om. En sjov anakdote om hverdagsromantik kan læses her: http://overblikket.blogspot.com/2009/02/ang-romantikken.html
  ellers er der bare at sige “Knus hinanden, vinkekatten og børnene – det virker”
  DFO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.