Schleich dyr forever

Da Klara var lille og denne blog ret ny, boede vi på 48 m2 på 4. sal. Nok pga det, kom vi mere ud, dengang.
Vi tog på legeplads hver dag. H v e r dag. Jeg arbejdede 16 timer fast og fik supplerende dagpenge og Kristoffer var på su. Vi var ikke rige på andet end frihed, om man så må sige.
En helt fast post på ønskesedlen og budgettet var årskort til Zoo. Vi kom der rigtig meget. Kristoffer tog nogen gange derud med Klara bare for at bruge legepladsen. Og jeg kom der med min mødregruppe, den Klara og jeg stadig tager i sommerhus med hvert år.
Og i mødregruppen opstod den tradition at efter endt zoo besøg måtte barnet vælge et dyr og tage med hjem. Et Schleich dyr. Og Klara valgte de mest besynderlige dyr, så vi har en noget aparte samling.
For en samling er det blevet.
Der var også det år hvor farmor lavede en pakkekalender kun med Schleich dyr.
Så nu er det sådan her:

20140716-203917-74357689.jpg
Og Agnes bruger dem stadig. Det bliver noget af det jeg gemmer til børnebørnene!

20140716-204018-74418182.jpg

20140716-204019-74419413.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Schleich dyr forever

  1. Sanne skriver:

    Dem skal du endelig gemme, de går aldrig af mode. Og sikke en skøn samling. Da min søn var lille samlede vi havdyr, vi havde også en skøn samling, som vi for et par år siden forærede til min venindes søn, vi har dog gemt hajen. 😉

  2. Kian skriver:

    Schleicher dyr er fantastiske og deres alfer/feer er helt vildt flotte. Dem samler min datter på 🙂

  3. Helle skriver:

    Enig ! Dem gemmer jeg også ! Min Alberte havde en særlig forkærlighed for heste og hjorte så dem har vi stort set hele Schleiches udvalg af. Sammen med en kæmpe kasse med Lego og Lundby-dukkehuset venter de på børnebørnene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.