Separationsangst – bigami som løsning?

Nu kører jo den der sag i medierne med ham tolken og hans to koner. Må han have to koner, kan man tvinge en person til skilsmisse, går det nu her, selv om det er lovligt der hvor ægteskaberne blev indgåede osv osv.

Personligt kan jeg ikke se problemet. Faktisk, synes jeg godt jeg kunne bruge en ekstra ægtefælle (eller bare en til at starte med, for jeg er jo slet ikke gift… men det er så en helt anden historie). Det er længe siden jeg forsøgte at gennemtrumfe min ide om aflastningspartneren, men i virkeligheden så er det jo allerede opfundet: bigami! Svaret på alle den stressede børnefamilies problemer!

3 ud af 5 morgener hvor jeg afleverer Klara bliver hun ked af det. Hun kan godt lide børnehaven, men hun vil ikke have jeg går. Nok en fase af en art, med noget seperationsangst? Hvis nu vi var tre voksne derhjemme, så kunne en af os gå hjemme med børnene! Eller vi kunne skiftes? Og det ville aldrig nogen sinde være et problem at få ungerne hentet og afleveret, for der var altid en som kunne. Og man kunne skiftes til at gå ud – i biografen, på restaurant, til koncert osv. Lave en fin og retfærdig turnusordning, så ingen blev snydt. Og så havde man altid en velkendt og elsket babysitter i hjemmet.

Indkøb, rengøring, havearbejde, der ville være en ekstra person til det hele. Og jeg kan ikke forestille mig, at det er meget dyrere med tre voksne i kost, end to? Og afhængig af de involverede ægtefællers temperament, er det jo ikke engang sikkert man behøver et ekstra værelse? Måske bare en større seng? Og hvis alle tre valgte at arbejde, så kunne man få sparret op til ferier osv uden nogen problemer!

De der feminister der bræger op om, at det er kvindenedgørende og kønsdiskriminerende, dem kunne man nemt lukke munden på. For naturligvis skulle ordningen være uafhængig af køn. Tre MENNESKER kunne vælge at gifte sig – køn underordnet. Og PS, faktisk synes jeg de feminister selv opfører sig meget kvindenedgørende i den aktuelle sag med ham tolken. Har nogen af dem måske spurgt hans koner om deres mening?? Nej nej, de går bare UD FRA at det er to underkuede, dominerede kvinder. Og dermed synes jeg feministerne tingsliggør de kvinder endnu mere end ham der er gift med dem. Måske er de to kvinder godt tilfredse? De nyder måske hinandens selskab, hjælper hinanden med alt de nu har at lave og passer hinandens børn. Sandsynligvis.

Prøv lige at forestille jer, hvor meget nattesøvn man kunne få med et kolikbarn i huset, hvis man var TRE mennesker om at skiftes til at stå op? Jeg kan overhovedet ikke se problemet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Separationsangst – bigami som løsning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.