Sidste uge i billeder

Her er, hvad vi har lavet. Hele sidste weekend var Klara, Agnes og jeg i sommerhus med Klaras gamle rytmik mødregruppe. Det gør vi hvert år, den første weekend i juni. I år havde vi lejet et hus oppe i nærheden af sjællands odde, og det lå i første række til vandet, med den her udsigt fra terrassen:

udsigt

Og her hygges der på terrassen, med tegninger:

hygge

Fra terrassen kunne man følge en smal sti, gennem bregner og brombær, over lyng og sandeng og lidt klitter og så kom man til stranden. Her leger børnene på en tidevands ø:

leg

Og når man skal fylde sin spand med vand, og har al den tid der er i verden, så er det da meget sjovere at gøre det med sin skovl, end bare at dyppe spanden i vandet…

tid

En Hello Kitty strandsild:

sild

Agnes var også med på stranden, for første gang i sit liv. Hun syntes umiddelbart det var noget sært noget. Og hun var meget opsat på at få en brun kulør – i hvert fald gjorde hun sit bedste for hele tiden at flå den der paraply væk.

agnes

Og så til noget helt andet. Jeg har fundet sådan en net-biks, der hedder Lullaby, hvor en der hedder Ulla syer og sælger sine egne ting. Hun finder vintage stof og syer kjoler og sengetøj osv af det, og jeg har købt noget til Agnes. Bl.a. det her sengetøj, som jeg synes er vildt sødt – og babyen på det er heller ikke så ringe endda:

 a

Jeg købte også denne slå om kjole, da den hedder Agnes – det er jo skæbnen så:

kjole

Nå. Ja, og nu er hun så faldet i søvn af sig selv, midt på gulvet. Hun sover endnu. Og vi skulle ellers have været i netto og alt muligt. Normalt falder hun i søvn i sin barnevogn, og så ser hun så lækker ud som her:

a

Og har denne udsigt at nyde:

udsigt

Men lige nu ser det sådan her ud – og det er for underligt, med børn der gør den slags!

sovsov

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Sidste uge i billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.