Sikken et program!

Wauw. Total klidmoster aften.

Jeg ser Bonderøven og Boller af stål (det afsnit om hvede!!) på dr2. Imens har jeg syet et uldsæt til Agnes af en gammel trøje. Ren uld, af mærket Esprit. Så lækker. Tidligere Kristoffers. Men så skulle han selv vaske den, og så fik den så hatten passer, sammen med alt det andet. Så nu er den for lille til ham.

Klip klip klip, og vupti har man et bar bukser ud af ærmerne og hals-ribben, og for og bagstykke kan klippes ud og syes sammen til en bluse med amerikansk halslukning i morgen, når modellen er vågen og kan måles. 

Tidligere i dag syede jeg et par baggy bukser til Agnes af en rest stof jeg fandt til 49 kr. i fredags. Blå/syren med små blomster på, i en slags stræk jersey? Blødt og nemt. Og der er nok til at jeg selv skal have et par bukser også (nogen der kender et godt mønster?), med lilla/lime stribet bred ribkant. Også en rest jeg har købt. Er total fan af rester. Også alle de små bitte rester jeg fik af Liberty-Lis. Dem har jeg indtil nu syet to bolde af, og har planer om en nålepude med min korsstings broderede løve på også – lidt a la dem ovre hos Erleperle, men nok mindre perfekte og helt igennem utroligt smukke..og mere bare min. Og så er den sjov at lave.

Så hvis I sidder nogen derude med en masse rester, så sender i dem bare! Det kunne da være sjovt. Blog-rest-quilt. Man kan få min adresse ved at skrive til thejulesrules(at)gmail.com

Jeg fik også lige lappet to par af herrens bukser, så nu kan den skide finanskrise bare komme an! Vi syer bare selv, HA!

Jeg er også næsten færdig med den strikkede vest til Agnes – TRO mig, I bliver de første der får billeder for, mand, hvor er jeg stolt af den og af mig selv. Men jeg er nået til noget med at tage ind og gentage og jeg kan ikke helt tyde opskriften. Så jeg går ned til Nørkleriet igen i morgen, imens Agnes sover ude i vognen, ligesom i fredags, og så hjælper de mig. Igen. Og som det næste vil jeg strikke en vest til mig selv også.

Og i morgen skal Agnes i vuggestue. Bare et par timer og sammen med mig. Jeg tror, hun får det skide skægt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Sikken et program!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.