Sikken et program!

Wauw. Total klidmoster aften.

Jeg ser Bonderøven og Boller af stål (det afsnit om hvede!!) på dr2. Imens har jeg syet et uldsæt til Agnes af en gammel trøje. Ren uld, af mærket Esprit. Så lækker. Tidligere Kristoffers. Men så skulle han selv vaske den, og så fik den så hatten passer, sammen med alt det andet. Så nu er den for lille til ham.

Klip klip klip, og vupti har man et bar bukser ud af ærmerne og hals-ribben, og for og bagstykke kan klippes ud og syes sammen til en bluse med amerikansk halslukning i morgen, når modellen er vågen og kan måles. 

Tidligere i dag syede jeg et par baggy bukser til Agnes af en rest stof jeg fandt til 49 kr. i fredags. Blå/syren med små blomster på, i en slags stræk jersey? Blødt og nemt. Og der er nok til at jeg selv skal have et par bukser også (nogen der kender et godt mønster?), med lilla/lime stribet bred ribkant. Også en rest jeg har købt. Er total fan af rester. Også alle de små bitte rester jeg fik af Liberty-Lis. Dem har jeg indtil nu syet to bolde af, og har planer om en nålepude med min korsstings broderede løve på også – lidt a la dem ovre hos Erleperle, men nok mindre perfekte og helt igennem utroligt smukke..og mere bare min. Og så er den sjov at lave.

Så hvis I sidder nogen derude med en masse rester, så sender i dem bare! Det kunne da være sjovt. Blog-rest-quilt. Man kan få min adresse ved at skrive til thejulesrules(at)gmail.com

Jeg fik også lige lappet to par af herrens bukser, så nu kan den skide finanskrise bare komme an! Vi syer bare selv, HA!

Jeg er også næsten færdig med den strikkede vest til Agnes – TRO mig, I bliver de første der får billeder for, mand, hvor er jeg stolt af den og af mig selv. Men jeg er nået til noget med at tage ind og gentage og jeg kan ikke helt tyde opskriften. Så jeg går ned til Nørkleriet igen i morgen, imens Agnes sover ude i vognen, ligesom i fredags, og så hjælper de mig. Igen. Og som det næste vil jeg strikke en vest til mig selv også.

Og i morgen skal Agnes i vuggestue. Bare et par timer og sammen med mig. Jeg tror, hun får det skide skægt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Sikken et program!

 1. Malene Klejs skriver:

  Sikken en masse du har fået fra hånden her i de sidste par dage.
  Og rigtig god fornøjelse til Agnes og dig imorgen.

 2. Mette skriver:

  Klid er godt – moster er godt. Klidmoster holder hele vejen!
  Er der nogle bestemte farver, du påtænker til den omgang blog-reste-quilt? Og er der en minimumsstørrelse på stykkerne?
  Jeg har nemlig lige sorteret stof, og der var mange rester.
  Knus
  MM

 3. julie skriver:

  Tak Klejs!
  Og Mette – er du den samme Mette som har sendt mig en mail? For så behøver jeg ikke gentage her 🙂

 4. Forlaget Tiderne Skifter skriver:

  Hej Julie,
  Vi (forlaget Tiderne Skifter) udgiver til marts en antologi om grænser og brydninger i de moderne medier, i samarbejde med forskningsprojektet High-tension Aesthetics. Ethics and Aesthetics in Contemporary Media, der har haft til huse på institut for film- og medievidenskab på Københavns Universitet. I den forbindelse vil vi gerne bede om lov til at benytte et billede af din blog fra den 31. juli 2008.
  Billedet vil blive brugt som illustration til en artikel om blogs.
  Det ville være fint hvis du kunne sende svaret til mailen pr@tiderneskifter.dk. Og helst inden ikke alt for længe for vi håber at få den i trykken torsdag d. 19.
  Mange tak.
  Venlig hilsen,
  Jakob Fjelstrup Nielsen

 5. Karen skriver:

  For sejt med al den mediestorm der er omkring din blog!! Alle vil ha’ en del af successen!! Glæder mig til at høre/læse hvordan Agnes første dag i vuggestuen gik!

 6. Mette skriver:

  Ja, det er den samme Mette;0)
  Mine forældre har navngivet mig til total anonymitet og glemsel med det navn 😀

 7. julie skriver:

  Ja, sikke dog en virak. Men mon ikke det er den artikel som jeg for længe siden blev interviewet til, af Anne Scot Sørensen? Den var da vist en del af det der forsknings projekt.

 8. julia skriver:

  altså… hvordan?! Hvordan når du alt det? Lægger mig på maven i imponerethed mens jeg overvejer om jeg overhovedet kan overskue at gå i seng.

 9. julie skriver:

  Julia – det er et prioriterings spørgsmål. Jeg motionerer ikke og jeg gør ikke rent. Jeg ser heller ikke ret meget fjernsyn, eller også ser jeg det mens jeg laver noget med hænderne, for er mine hænder fri, så stopper jeg noget i hovedet med dem i stedet.
  Ja, Anja, reklame er kommet for at blive, det tror jeg roligt vi kan sige.

 10. Anja skriver:

  Det lyder da tissespændende, gør det! Og der er intet som reklame, ved vi jo 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.