Sløv ambassadør

Nåmmen, så er Klara syg. Igen. Feber, hoste, lidt snot. Mest feber. Og i fredags kunne INGEN bare blive hjemme med hende, for på vores arbejdspladser har alle ferie, og det nytter jo ikke noget at blive hjemme, når man er en ud af to, der skal have vagt en hel dag. Kan ikke ringe og bede kollega have udlånsvagt fra 10 til 16. Alene. Og lidt det samme på stoffers, plus de har så meget deadline-pres om fredagen, da de også skal lave tv-programmer til alle weekendens aviser. Og min søster havde obligatoriske timer, og kunne ikke pjække. Og så er nær-mulighederne udtømt. Vil ikke bede veninder eller lign. om at passe ens syge barn. Ikke før det er helt dér ude.

Endte med at ringe til farmor, og så kørte hun ind fredag morgen, nede sydfra. Meget meget sødt af hende, selv om hun heldigvis havde ferie. Vi skulle have været nede hos dem i weekenden, så måske tænkte hun også, at det kom vi jo nok ikke, med et sygt barn, og så måtte hun hellere komme til os. 
Det gik rigtig godt. De havde hygget sig, så vidt muligt. Klara havde sovet en del og været i puttehumør. Farmor der i mod, havde så haft tid til at gå og kigge på lejligheden. Hvilket resulterede i, at hun nu har sendt os ud for at få købt de forbandede madrasser og et skab, og så skal vi sende regningen videre sydpå. Hvad er det man siger? Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget? Den meget gavmilde farmor havde også en masse lækkert tøj med til Klara, som hun havde købt på udsalg. En masse af de der populære stribede bluser og en fin hvid striktrøje.
Og når vi nu har slået fast, at min svigermor er både venlig, gavmild og hjælpsom, så må vi også godt joke lidt med hende, ikke? Svigermor vitser er jo så udbredte, nærmest en institution, ikke? Man skal jo give dem lidt gas.
Nå, men det er fordi jeg fik en mail omkring sådan noget nivea noget. Om jeg ville være deres summer beauty ambassadør og teste farvegivende creme til benene… Og eftersom gratis ting er sjovt og jeg altid har meget blege ben, så ville jeg godt være summer beauty ambassadør. Er også fed titel, ikke sandt? 
Så jeg mailede lidt frem og tilbage med hende kontaktpersonen, og selv om jeg normalt godt kan formulere mig mindre personligt, når jeg skriver til folk jeg ikke kender, så kammede det altså over i fredags. Måske fordi jeg var så meget alene på arbejde og lidt stresset? Først bad hun om min adresse, og så gav jeg hende den og skrev, at jeg ikke håbede hun var øksemorder… Så skrev hun tilbage, at selv om det virkede lidt øksemorderagtigt, så ville hun gerne vide om jeg var hjemme nu, for så ville de få et grønt bud til at køre ud med cremen!
Det skal tilsyneladende gå stærkt, når man er summer beauty ambassadør? 
Nå, men så blev jeg noget så vittig, og svarede, at jeg var ikke hjemme lige nu, men min svigermor var, og hende måtte de såmænd gerne øksemyrde. Hahaha, humor på højt plan. Men damen i den anden ende kunne også, for hun svarede, at hun så "…ville sende en af de grønne bude med det samme (ikke at forveksle med de grønne slagtere)"
Ja, også sådan går det så, når man kun har det sjov man selv laver.
Er jeg gået i gang med at teste og brune ben? Nej. Ikke endnu.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Sløv ambassadør

 1. mariahønen skriver:

  Sød farmor og også gavmild – hvor skønt. Jeg håber i nu endelig får købt bare lidt af det i mangler 😉
  God bedring til Klara.

 2. Katja skriver:

  Sikken dog en fantastik farmor i har jer der til Klara.
  Det lyder klart som om at Niveas kontaktperson har mere humor end hende fra Vanish jeg førte en lille korrespondance med 😉

 3. Marie skriver:

  Jeg vil også være creme-ambassadør…hvordan bliver man det?

 4. Singleton skriver:

  Aj, de har også spurgt mig.. Sjovt. Mon de har spurgt alle??
  Julie, kan til gengæld sige, at det er en super creme. Jeg blev meget glad for den med det vuns. Har nærmest fiskehud på ben, og det forsvandt lige med et.

 5. Marie skriver:

  WHAT!! Hvordan spurgt?? Ja, de har ikke spurgt mig. Skal man være medlem eller noget?

 6. Julie skriver:

  Aha… jeg går straks igang med testen så. Tror ikke de har spurgt alle, for så ville Marie nok ikke spørge som hun gør… Jeg tror man bliver det ved at have en girly blog med mange læsere, og så skal man nok virke tomhjernet nok til at gide skrive om produkter… Voila – MIG! Og Marie, jeg mener det som et kompliment når jeg siger, at jeg ikke forstår de ikke også har skrevet til dig. Jeg kan sige det videre til min penpal derindefra?

 7. Marie skriver:

  Tss, så det kommer an på popularitet. Ja, så er der lang vej igen. Næh, du kan du hilse de niveafolk og sige, at de kan sutte. De ville have fået den BEDSTE creme-ambassadør i mig…men de ved vel ikke bedre!?
  (glæder mig dog til at høre om dit testeri)

 8. Julie skriver:

  Marie, måske kommer det an på om man er tilmeldt blogbot? Eller chart.dk. Har du tilmeldt dig dem? Singlerina og jeg ligger blandt de 5 øverste på chart.dk, så måske er det der de har fundet os? Jeg tror rent faktisk, at du har mindst lige så mange hits pr. dag som mig. Du er jo meget populær. Du kan sige hvad du vil – jeg mailer summer beauty ambassadør korpset!

 9. Singleton skriver:

  Jeg synes det er synd for Marie. Jeg synes det er godt du mailer ambassadørkorpset og jeg synes det er sjovt hvis vi skulle rende rundt i en blå badedragt m. tiara og det der bånd og dele små prøver ud i Fields. Kønt syn, ikke Julie??
  Men det er sgu et godt produkt, det må man sige – jeg blev yderst overrrasket faktisk..

 10. Eva skriver:

  Hvad skulle jeg gøre uden din blog? Du redder min dag gang på gang. Tak for det 🙂

 11. Bodil skriver:

  Sikke en sød svigermor/farmor I har. Bare det var min!!

 12. tine skriver:

  Skønt at svigermor kunne komme og passe Klara. Der er ikke noget værre end syge børn som man ikke har mulighed for selv at passe. Her har vores 3 børn været syge på skift de sidste 3 uger. Heldigvis arbejder jeg kun om aftenen.
  Mht det der selvbruner så vil vi gerne se før og efter billeder 🙂
  god bedring til klara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.