SMS – det nye fødselsdagskort

Det har været en superdejlig dag. Bager-morgenmad, sang i sengen, ned med Klara i vs. alligevel og så ud til karin og se det flotte skilt på den nye cafe, med stoffers seje logo på. Det så virkelig professionelt ud, og nu ved jeg da, hvor jeg skal afholde min 30 års fest til næste år 🙂

Så tog vi på Ingolfs og spiste deres superbrunch, da Karins køkken ligesom ikke er åbent endnu. Så købte vi det sidste ind, jeg fik byttet min saybia-gave-cd til den nye med jens unmack og så hentede jeg Klara igen.

Så snittede jeg en million salat-sager og blev forsinket og gæsterne begyndte at komme og jeg nåede ikke i bad, så det er bare mit liv i en nøddeskal. Men naturligvis faldt alt på plads, lykkedes og blev superhyggeligt – heldigvis også ret typisk for mig og mit liv.

Dem som ringede i kronologisk rækkefølge:

Min indiske ven Vinay – han ringer hvert år på min fødselsdag, og altid fra et eller andet nyt sted på kloden, hvor hans arbejde har sendt ham hen – i år var det finland og han forstod endelig, hvad jeg altid har snakket om, med de der lyse nætter…

Stoffers mor. Min mor. Min søster og min far, som begge er i Frankrig og sejle på floder og kanaler. Sammen. I 3 uger. Modigt.

Dem som sendte sms'er i stedet for kort: maria, maya, mette b, JC, marie-louise VH, caroline og malo.

Dem som sendte kort: min mormor (med penge) og min ene moster (uden penge – måske fordi det var åbent da det ankom?? Tilgængæld er det med 101 dalmatinere og spiller en melodi… Skal lige have ringet til hende…)

Og endelig; Gaverne!

200 kr (mormor), cd med jens unmack (yngste moster), stor buket roser (fra klara) armbånd og matchende ørerringe (fra stoffer), ny radiator på badeværelset (også fra stoffer), orkidee og gavekort til fodbehandling – hårdt tiltrængt og længe ønsket! (fra rytmikmødrene + mænd+børn), helena rubinstein æske med 8 hour creme, lipgloss, mascara og duft (fra sarah og lygum – tydeligvis begge med jobs!), Køleskabsmagnet med påskriften: "Being unstable & bitchy is all part of my mystique" samt et billede af en amerikansk 50'er husmor med det mest psykotiske blik jeg længe har set… (fra min veninde Maria, som har kendt mig i 23 år nu, så hun må godt – og hun har jo ret :-)) men hun sagde, at det var en symbolsk gave, og at den rigtige er en tur i fr.berg svømmehals spa afdeling, hvor vi kan opleve luksus og skrubbe hinanden på ryggen.

Alt i alt en god høst, og så har jeg stadig nogen til gode, fra min familie og stoffers familie, som vi jo alle besøger i løbet af den næste uge. Fra i morgen eftermiddag går starten på vores danmarksturne, og så hedder det; vordingborg-nykøbing-sydfyn-vesterhavet-sydfyn-marielyst-kbh i løbet af de næste 2 uger, hvor jeg har ferie. Vi glæder os officielt, men mellem os sagt, så er jeg allerede lidt stresset 🙂 Det må være alderen, der trykker?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to SMS – det nye fødselsdagskort

 1. Kristina skriver:

  Kære Julie
  Jamen SÅ lykkedes det alligevel!, med mindre Stoffer har givet dig en julegave et halvt år for tidligt.i øvrigt, hvor er det smart at have fødselsdag lige præcis et halvt år før jul – du forstår virkelig at fordele goderne helt perfekt:-)
  Og tak fordi du lige sådan indirekte agtigt fortæller at du er væk i 2 uger – ellers har jeg tlf nr til interpol som speed dial på knap 2.
  knus og god ferie
  Kristina

 2. Liza skriver:

  Kære Julie ! Tillykke med din fødselsdag. Den lyder bare rigtig god og vejret var jo for en gangs skyld perfekt i går 🙂
  Jeg håber I får jer en dejlig tur rundt i det danske – jeg er faktsik misundelig. For 4 år i træk skal jeg ikke på ferie. Er det ikke bare for dårligt !! 🙂
  Kærlig hilsen, Liza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.