Sneet inde

Siden i går, faktisk. Er viiildt meget sne her.

Klara er nu på penicilin. Hun har haft feber siden sidste torsdag, og tirsdag tog stoffer hende med til lægen, der konstaterede "noget" på det ene øre, hvor der stadig er dræn. Lidt væske. Den gamle læge på amager gav os altid øredråber, men den nye her i vanløse ordinerede så antibiotika. Jeg er lidt skeptisk, for jeg synes mange læger har en tendens til at give det i tide og utide. Men okay, Klara har kun fået det en gang før, så mon ikke det går. Og med den rallende hoste hun har haft længe nu, så sidder der måske også lidt på lungerne, som det kan tage?
Onsdag havde jeg heldigvis fri, så den dag var der ingen problemer med pasning. Kan ellers godt være svært at få det puslespil til at gå op.
Da vi vågnede onsdag morgen lå sneen tykt overalt her, meget smukt. Stoffer tog bilen på arbejde med noget besvær – den plejer jeg jo ellers at have. 
Klara vågnede første gang kl. 04, fordi hun var sulten. Hun havde været for dårlig til at spise særlig meget aftensmad aftenen før. Men kl 04 er altså nat, så er jeg ligeglad med, hvor sulten man er. Jeg tog hende med ind i vores seng, og trak den der til kl 05, hvor stoffer stod op med hende og gav hende morgenmad. Han kørte afsted mod arbejdet kl 7, for at være i god tid, og da gik Klara og jeg så i seng igen. Jeg vågnede kl. 10 – Klara sov stadig! Jeg stod op og fik en god tid alene, for hun sov helt til kl 12. Hun må jo have haft brug for det.
Lidt senere klædte vi os på til en mindre polartur, og så trak jeg hende på bobslæden om til maya og iris, som også var hjemme og syge. Men ikke sygere end, at de havde bagt kage og speltboller. Nammenam. Klara var også rigtig glad for at lege med et andet barn igen, for nu har hun jo været hjemme i en uge. Hun havde lidt feber on and of, men morede sig nu alligevel. Og jeg var glad for at se andre end mit barn.
Stoffer hentede os, da han fik fri, så vi slap for at gå hjem i snestormen, der havde taget til.
Min søster trodsede elementernes rasen og kom til aftensmad. Hun var heldig med bussen og havde ingen problemer på hjemturen. Jeg ville ellers gerne have kørt hende, men det var helt umuligt. For det første, fordi vores indkørsel åbenbart er et blæsende sted – der ligger en tårnhøj drive op ad garageporten nu. For det andet, er den her vej åbenbart privat? Den bliver i hvert fald ikke ryddet.
Det får også konsekvenser i dag. Jeg skulle have haft aftenvagt 16-20 i dag, men jeg tror ikke jeg kommer afsted. Snakkede med en kollega tidligt i morges, og hun sagde, at alle skolerne var lukkede deroppe, at hun nærmest havde måttet grave sig vej til biblo – og hun bor jo så i gåafstand. At det fyger helt sindssygt, og at hun bestemt ikke mente, at det var risikoen værd, at jeg kører helt derop, for så at sidde 4 timer i et tomt folkebiblo. Ingen kommer jo og låner i det her vejr.
Nårh ja, og så fraråder politiet al udkørsel, og dele af motorvejen derop er spærret af fastkørte biler, siger de på p4.
Så det ender nok med en sne-fri-dag, som bestemt ikke er snefri. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Sneet inde

 1. Helle skriver:

  Underligt. Her på vestfyn har vi nærmest forår i luften.

 2. Lisbeth skriver:

  Vi vil osse ha noget sne….. Men det når nok ikke sydpå i denne omgang… Her står krokus, erantis og vintergæk i blomst, fulgene kvidrer – så nok ingen hvid nedbør her :o/ Til gengæld har vi fået regn i svære mængder..
  Go bedring til Klara og go fridag..

 3. Katja skriver:

  Kære Julie
  Har surfet rundt på nettet for at finde noget om dræn i ørerne hos de små og kom så forbi din side. Kan se det er længe siden efterhånden din datter fik dræn. Min lille mus som bliver 2 år om 14 dage skal have lagt dræn i på onsdag og jeg er ved at gå ud ad mit gode skind. Har netop mistet min mor alt alt for tidligt, så det er nok også der angsten skal findes, men kan sørme ikke forlige mig med narkosen:( Har du hørt om nogle alvorlige bivirkninger?
  Håber din datter er blevet frisk igen?
  KH
  Katja

 4. Marie skriver:

  Uiii Julie…Ditte fra Nivea har skrevet til mig!! Og nu tør jeg ikke svare hende, fordi jeg ikke helt ved hvad det med ambassadør går ud på. Ved du det? Skal man gøre noget, andet end at bruge deres creme?

 5. Julie skriver:

  Nej, man skal bare bruge cremen. Og hvis man føler for det, må man gerne skrive noget om det på sin blog, men de stiller ikke nogen krav. Svar du bare, min pige. Og velkommen i Korpset.

 6. julie skriver:

  Katja – jeg har sendt dig en mail. Mit svar blev for langt til her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.