sommerferie og sidste barsel

Så er Kristoffer færdig med eksaminerne. Han fik 11 i den første og 10 i den anden, så der er ikke noget at klage over. Han havde ikke regnet med, at det ville gå så godt, men det gør han på den anden side aldrig – og det gør det altid. Han har et snit på 9.7 nu. Så nu har han sommerferie indtil 1.9. og det skal blive en lang og dejlig sommer!!

Jeg har min frihed indtil 28.6., så er orloven slut og jeg er officielt arbejdssøgende. Jeg har jo allerede søgt et job, og eftersom jeg er over 25, har en videregående akademisk udd. og ikke var arbejdsløs før barslen, så tror jeg ikke jeg bliver smidt i aktivering eller noget lige med det samme. Men det er såmænd træls nok i sig selv, med dagpenge systemet og alle de nuller man skal skrive på det der kort og sende ind hver md. Jeg er enormt fornærmet over, at hele systemet er bygget op efter at folk nok først og fremmest prøver at snyde. Det er der sikker mange der gør, men jeg gør ikke, og jeg vil fandme have lidt mere respekt og tillid. Men det får jeg nok ikke, så jeg må jo finde mig et job inden jeg spasser helt ud over det.

Men sommeren vil jeg nu gerne have i fred og ro. Vi skal i sommerhus ved Bøtø/Marielyst, vi skal til fyn og besøge min familie og ud og sejle med dem. Og vi skal nyde Klara og alle de fremskridt hun gør hver eneste dag nu.

Jeg håber hun får plads i vuggestue d. 1.8. og at jeg får det job 1.8. også. Men får jeg det ikke, så skidt pyt. Der kommer nok noget andet en dag. Det er i dag der var sidste frist for ansøgning, så jeg håber jeg hører fra dem snart.

I dag skal vi til rytmik. Det glæder jeg mig til, for jeg bliver nu altid så glad af det. Både af at se de unger tumle rundt og more sig, men også af at være sammen med de andre i rytmik fraktionen. Bagefter skal vi på en ny cafe i Kvarterhuset/biblioteket – der hvor vi går til rytmik. Det er nemlig en fra vores termins side (juni 2003) som har åbnet den 🙂 Maya og jeg prøvede den allerede i mandags, og vi var meget tilfredse med henholdsvis cafe latte og milkshake!! Så tillykke med det sara – vi vil altid kalde den Salo's Cafe! Jeg ved faktisk ikke om den har noget navn? Andet end kvarterhusets cafe?

Og så har jeg indledt forventningen til min fødselsdag, sankt hans aften, d. 23. Det er altid en helt enormt hyggelig dag og jeg æææælsker min fødselsdag! Er meget glad for at jeg gik over tid med Klara, egentlig, så vi ikke skulle dele fødslesdag. Hendes er jo først d. 7.7. Den er jeg også allerede i gang med at planlægge. Foreløbig er gæstelisten på 75 mennesker, så det kan godt være jeg skal revurdere dele af arrangementet lidt 🙂 Men hvis det bliver fint vejr, så kan vi jo være i haven – ellers må jeg aflyse det 🙂

Så har jeg modtaget en pakke i dag. Jeg har købt en Freoli kjole til Klara gennem www.trendsales.dk Den er brugt, så jeg gav 150 kr for den, men den ser helt ny ud. Den er SÅ fin og jeg håber hun kan have den på til sin fødselsdag. Jeg kan forøvrigt kun anbefale den hjemmeside, for man kan købe brugt mærkevare tøj, smykker, sko – alt muligt – til børn, mand og sig selv, og ting til hjemmet osv. Det er bare brugt, men pænt og som regel kan man finde mange dyre mærker meget billigt. Mange ting er helt nye fejlkøb eller gaver, som folk vil af med.

Jeg fik også en pakke med en gratis cd fra gaffa.dk – den nye med swan lee. Den er da okay god, synes jeg, selv om mange har fortalt mig de syntes den er kedelig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.