Sommerhus dag 1: bog nr 1.

Okay, vi kom i sommerhus i går, men da var vi ikke alene, så jeg læste kun avis og dameblade. I dag tog de andre hjem og jeg læste min første bog her. Jeg har en bæreposefuld med. Kristoffer har hugget World War Z, af Max Brooks. Så jeg startede i stedet med denne her

20130721-203829.jpg
Det er nr to i Ida Marie Rendtorffs trilogi Kloden under vand. Den første hed Den druknede soldat, og den har jeg tidligere omtalt.
Det er en ungdoms science fiction serie. Kloden er dækket af vand, hvad den skarpe læser nok har gættet ud fra seriens titel.
Vi følger pigen Lara og her i to’eren starter vi præcis hvor et’eren slap. Jeg kan derfor ikke afsløre ret meget for dig, uden at ødelægge spændingen.
Du skal læse den hvis du kunne lide Waterworld, med Kevin Costner, og The Hunger Games trilogien.
Jeg kan rigtig godt lide serien og forfatterens skrivestil. Det er spænding og action, men vi kommer også under huden på vores hovedperson og lærer hende godt at kende. Varm anbefaling her fra.

I morgen læser jeg en bog mere. Skal det være zombier og apokalypse?

20130721-204617.jpg
Eller erotik og fjol?

20130721-204702.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Sommerhus dag 1: bog nr 1.

 1. Sanne skriver:

  G’s 90 dage er faktisk rigtig go’. Jeg læste den for mange år siden, der hed hun bare Gina. Den er blevet støvet af efter Grey-feberen.

 2. Anne Christine skriver:

  Det lyder skønt med god læsning, og du skal skynde på din mand så du når W0rd War Z – den er meget anderledes end man tror, og det lyder meget som om filmen slet ikke ligner den!
  Jeg brød mig ikke så meget om den med de 9o dage, så jeg er spændt på hvad du synes om den. Den starter meget godt ud, men slutningen… Du må give et pip når du er der!
  Den apokalyptiske ser spændende ud. Den må jeg læse efter ferien, tror jeg.
  Jeg har loaded min e-bogslæser med en masse YA-scifi-bøger, så jeg er helt klar til to uger i stil med dine 🙂
  God sommer til dig og din dejlige familie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.