Stadig en blandet landhandel

Jeg har haft sådan en god, hård dag. En hård, god dag.
En dejlig spændende konference, om et interessant emne i rivende udvikling. Ebøger og apps, med fokus på børneområdet. I smukke omgivelser på Carlsberg Museum. Lidt stemningsbilleder.

20120426-212528.jpg

20120426-212539.jpg

20120426-212546.jpg

20120426-212554.jpg

20120426-212601.jpg

20120426-212615.jpg

Jeg var ret imponeret af frokosten, serveret for os, ved bordene i den smukke Dronningesal. Det faglige indhold var højt og inspirerede. Jeg ville ønske det var nemmere at formidle elektroniske billedbøger og apps i biblioteket, men måske vil fremtiden bringe nye muligheder. Det er i hvert fald vigtigt, at alle parter er med på det. Forfattere, illustratorer, udviklere, forlag osv. Der er virkelig mange, der kan stå i vejen for hinanden, for mediets udvikling og for folks brug af det.

Mindre imponeret var jeg af resten af dagen.
Direkte ud i bus og s-tog og videre ind i Netto. Så ned efter Agnes og så hjem og lave salat til fælles buffet på skolen. Ned på skolen, kaos kaos kaos, børn der konstant er væk, andre forældre der snakker i munden på hinanden, ingen ro til at tale med dem man faktisk har noget med. Give 10 kr. for en wannabe afrikansk fodbold af plastikposer og tape… Pragtfuld temauge, hvor mit barn har lært den slags vigtige ting.

20120426-213800.jpg

Så skal vi hjem, Klara er væk, Agnes er træt, jeg vil gerne indlægges et eller andet sted med tysthedsløfter og mudderbade. De har begge to tisset i bukserne, selv om jeg bad dem om at gå på toilettet hhv 3 og 5 gange. Vi kommer hjem, de er begge to sultne igen, der er tissetøj overalt og jeg skal på CMS kursus fra 9-16 i morgen og har hovedpine bare ved tanken.
Jeg skal også på arbejde lørdag og også på mandag. Men så har jeg til gengæld fri 1. Maj. Hvor begge børns inst. har lukket og jeg skal underholde dem, mens jeg vasker deres bjerge af tissetøj og gør rent ved marsvinene.

Jeg har bare brug for en pause. Hvornår opfinder de den der chip, der gør at man kan være med i et Jane Austen drama?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

11 Responses to Stadig en blandet landhandel

 1. Amrit skriver:

  Åh, hvor jeg kender det!! Og hvad sker der for, at de ikke vil gå ud at tisse. Min ældste siger altid; Jamen, jeg HAR lige tisset!! Løgner!!

  • julesrules skriver:

   I know! Man prøver jo faktisk at hjælpe dem! Og de har ALDRIG lige tisset. Lige på dét punkt glæder jeg mig fannerme til de flytter hjemmefra. Så kan de se om de kan få en kæreste der gider vaske alt deres tissetøj (NOT)!

 2. carina skriver:

  Jeg elsker den der introslide; er Preben vores allesammens elsker? eller bare elsker til alle jer der deltog, han er rimelig promiskuøs!
  Boghandler – og elsker
  det burde vist have været:
  Boghandler og -elsker

  • julesrules skriver:

   Preben var noget for sig. Jeg er selv i tvivl om han er menneske, for han trak tilsyneladende ikke vejret i den tid han talte. Havde han været født i 00´erne havde han helt sikkert landet sig en diagnose.

 3. AB skriver:

  Ha, Carina, den studsede jeg også over 🙂 Skønne Preben. Elsker! Eller måske er han bare en generel elsker, der elsker alt. Livet und alles.
  Julie, kom ud til mig og hold pause. Så smider vi dine børn ind i trampolinen, og stikker dig en kop te og en kage og mig det samme og så kan vi få nørdesnakket lidt om hele det der ebogs- og undervisningsportalskoncept, som jeg fornemme vi kunne få en time eller to til at gå med sammen. Jeg skal gerne servere maden på tallerken ved bordet og jeg har ingen afrikanske fodbolde jeg vil sælge dig. Til gengæld har jeg en frimærkesamling stående til dig og en mand, der vil reparere din mac mens du venter.
  Like?

 4. AB skriver:

  Fandt Lessmore! Fantastisk! Men den anden har jeg glemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.