Store piger og møgtand…


Har stadig ikke helt vænnet mig til den klipning, men det hjælper da på det. jeg har fundet en anden måde at sætte pande/sidehåret på, så det ikke ligner sådan noget ko-slik ned i panden, og det synes jeg ser lidt bedre ud.

I går gik Klara og jeg til sundbyvesterplads. Både for at komme lidt ud, men også for at købe ind i den matas de har dér. Den forhandler nemlig biotherm makeup og det kan jeg godt li'. Matasdamen var vild med Klara, men klara var lidt skeptisk – det var første indikator på at noget var galt. Hun plejer ellers at smile som en gal og charme fremmede. Anden indikator var jo nok at hun ikke gad spise noget overhovedet i går, men med klara er det jo ikke så usædvanligt igen…
Så gik vi hjemad igen, men på vejen kom vi forbi en ny kæmpe naturlegeplads der er bygget lige ud til amagerbrogade. Den så fed ud, så vi gik ind, selv om alle børnene var meget større.
Først sad vi også lidt på de store børn der gyngede meget vildt og det syntes klara var fantastisk spændende. Jeg kan godt se, at det er nemmere at have flere børn, når de ældre søskende kan underholde de mindste!!!
Så kom der tre tøser hen, på sådan en 10-12 år tror jeg, og var ihh så åhh så vilde med klara, og hvor var hun søøøøød og nuttet 🙂 De hed Maja og Henriette og Sarah og så ville de gerne gå en lille tur rundt på pladsen med klara. Det fik de så lov til, jeg kunne jo se dem hele tiden og klara æææælskede det! Hun pludrede løs og synes de var så fascinerende 🙂
Så spurgte de om de måtte rutche med hende på skødet, og det måtte de også godt. Først ville Pyldremor (mig) sige nej, men så tænkte Cool-mor (også mig) – helt ærligt! Hvad skulle der ske ved det, andet end at Klara fik en sjov dag??
Så de rutchede mange gange, men Klara grinte ikke som forventet, så jeg tænkte igen at hun ikke helt virkede som sig selv. Så blev maya træt af det og trak henriette med hen i labyrinthen og vi sagde farvel og tak for legen og traskede hjemad 🙂

Klara faldt i søvn og blev sat i haven, hvor stoffer så satte sig ned og læse lektier, mens jeg gik hen og fik den manicure. Jeg kan rigtig godt lide hende pigen der har den lille skønhedssalon, så jeg vil lige anbefale hende til andre amagerkanere – Den hedder Beauty Clinique og ligger på amagerbrogade 131. Det er ikke vildt dyre priser, sammenlignet med andre steder og hun er sød og bruger rigtig lækre natur produkter.
Da jeg kom hjem igen kom min moster med chokoladekage og en stor dåbsgave til erik, som hun har haft med fra fyn for mig. Jeg håber han bliver glad for den på lørdag. Gud – det er i morgen!! :-))
Men så blev Klara meget hurtig pyldret og meget varm på hovedet. Hun havde dog kun 38.8 i feber, men hun var så varm og træt og sløv og havde ingen appetit. Når Klara sidder og er lige ved at sove på ens skød, så VED man hun er syg! Og sammenlagt med den manglende appetit, det sære humør og de enorme mængder savl, samt den finger hun konstant har i munden, så tror jeg det er en meget ondskabsfuld tand, som er på vej. Heldigvis ammer jeg stadig en del, og det vil hun gerne have. Men det eneste faste føde hun gider spise, er rejer…
Jeg håber hun er bedre i morgen, for jeg SKAL til det bryllup. Stoffer siger han vil blive hjemme, hvis hun er meget syg, men hvis det bare er tanden, så kan min søster vel nok klare at passe hende?
Det KAN selvfølgelig også være det der 3-dages feber, som vores lille veninde Johanne har haft? Kan det godt være længe om at bryde ud, den slags? Vi må se, i morgen, hvordan hun har det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.