Stort

Nå, men i morgen bliver Agnes så fem år. Fat det hvem der kan. Jeg kan ikke. I mit hoved er hun jo stadig min lille baby. Min dessert. Mit sidste lille bitte barn.
I virkeligheden har hun veninder der kun er få mdr ældre end hende, som skal starte i skole til sommer. Jeg får heldigvis lov til at have et børnehavebarn et års tid mere. Det andet ville være virkelig angstprovokerende og sært.
Hun ønsker sig jo så ikke andet end en kusine (tjek) og strømpebukser (tjek), så jeg har haft lidt svært ved at købe en gave til hende. Det er endt med noget krea – en mini limpistol og nogle dimser hun kan lime sammen. Hun skaber hele tiden noget.
Hun er meget dejlig. Det er hun. Og fem er en fin alder. Kun lidt hys.

20130220-173718.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

16 Responses to Stort

 1. Wenche skriver:

  Stort! Lige præcis det da da er stort… Det er gigantfastisk!
  Tillykke til hende og dig. Jer. Alle.
  Livet er stort!

 2. Mette skriver:

  Jeg kan høre, at du godt ved hvor heldig du er – og skønner på det! Mine børn er omkring de tyve og skønt jeg selvfølgelig elsker dem i alle deres aldre, så oplever jeg stadig børnehaveårene som ganske særlige. Nogen gange går det slet ikke at finde fotoalbummet frem fra den tid. Det gør for ondt, at den er slut…
  Nyd, nyd, nyd (fortsat) – og tillykke!

 3. Sara skriver:

  Stort tillykke med din lille store datter.
  Min Sebastian bliver 6 til sommer og skal derfor starte SFO her til maj – det er også helt ubegribeligt…suk.

 4. Karina skriver:

  Stort tillykke med Agnes til jer alle 🙂
  Jeg forstår godt, du ikke fatter hun bliver 5 år, har det selv lige sådan med min egen snart 6 årige. Og ja, hun er også kun lidt hys…
  Synes det er nogle dejlige ønsker hun havde, og godt at du fik styr på det med kusinen. Større ønske kan du vist ikke opfylde 😉

 5. Pollyanna skriver:

  Stort tillykke, med den lille – hvor ser hun skøn og fræk ud 🙂

  Min lille fylder i overmorgen, hun fylder og 18… og jeg spørger også mig selv om hvor tidendog blev af? Det er rigtigt man skal nyde, men jeg kan nu godt se nu at alle aldre har deres charme og børnene er ikke kun skønne, når de er små 🙂

 6. Konen skriver:

  Nåmmen, tillykke med hende alligevel, selvom hun har snydt os alle sammen og sprunget 3-4 år over i smug. Jeg elsker hendes ansigtsudtryk på billedet – det er vist et kun børnehavebørn har.

  Min far er også blevet ramt af noget akut hvor-blev-tiden-dog-af efter Grynten kom til verden og siger konstant “Husk at nyde det!” Som om vi ikke allerede var klar over hvor dyrebart det er.

  Ok, det var et sidespring. Agnes er skøn, det var det jeg ville sige. Og jeg er sikker på hun også er skøn næste år (hvor hun skal starte i skole!)

 7. Løvinden skriver:

  Tillykke med din store lille datter. Dejligt billede. Det er skønt, dejligt og lidt frygteligt, hver gang de fylder år. Jeg bliver altid så sentimental og synes tiden går for stærkt. Når de bliver 5 år, så er de ligesom ikke småbørn længere. Men førskolebørn med fuld fart på:-)

 8. Sidsel skriver:

  Tillykke med hende, hun ser dejlig ud 🙂 Vildt som tiden den går!

  Sidsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.