Tand nr. 5


I går opdagede jeg, at tand nr. 5 titter frem i Klaras undermund. Lige da jeg tog hende ind efter en 3½ times morgen/formiddag lur ude på altanen (ja, man er træt når man står op halv 5…) – så grinte hun til mig og så kunne jeg se den. En lille fin hvid kant til højre forneden i undermunden.

Lige nu kravler hun rundt på gulvet og leger med sådan en gå-vogn hun har fået af farmor. En peter plys vogn med nok 1000 forskellige lyde og melodier i. Hun er ret vild med den – især når hun sidder overskrævs på den og dada skubber hende rundt i hele lejligheden. Hun kan godt rejse sig op bag den og skubbe, men den er lidt for let, så jeg skal vist have lavet en sandsæk til dens lille bagagerum.
Hun er simpelthen så glad for tiden – det er bare dejligt. Det er altså sjovere at være mor, når man har en glad unge. Men jeg kan nok ikke bebrejde hende, at hendes humør skifter, for gæt, hvem hun har det fra… – ja, mig 🙂

I går kom stoffer hjem med en forsinket mors-dags gave. Det var filmen Love Actually på dvd og jeg nåede at se den to gange allerede i går 🙂 Den er siimpelthen så sød og sjov. Lige sådan en film man kan se hver eneste søndag fra nu af, bare for at slappe af. Jeg tudede nok de sidste 20 min af filmen – begge gange jeg så den – fordi der er så mange romantiske slutninger og lykkelige endelser.
Stoffer og Klara gik en lang tur ned til amagerstrand, hvor hun sov 2 timer og han mødtes med 2 venner i solen. Jeg sad herhjemme og slappede af. Burde måske være gået udenfor i det dejlige vejr, men jeg får det så varmt i solen og jeg gider ikke være slave af vejret. Danmark er nok det eneste sted i verden, hvor folk vælter ud som forårs-tossede køer der har stået inde hele vinteren, lige så snart der bare er 15 grader. Alle andre steder, hvor folk er mere vant til sol, er de kloge nok til at holde sig i skyggen når det er varmt – det gør jeg også! 🙂 Desuden er det altid dejligt bare at være alene hjemme.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.