TASKER!

Kom ud på noget af en omvej på vej hjem fra arbejde.

Skulle egentlig bare forbi Christina Koch for at se en gang til på en nederdel hun har. Hun er nemlig sød og har overbevist mig om at når man har min højde og drøjde er det kun en fordel at købe designet tøj, for hun kan jo tilpasse det fuldstændig til mig. Nederdelen er smuk og ikke for dyr, men jeg kan ikke bestemme mig. Ser på det igen i næste uge.

På vejen kom jeg forbi en butik hvis navn jeg nu har glemt, men de solgte det fedeste hjemmedesignede børnetøj. Klara skal have et mørkt støvetblåt joggingsæt med en lille båd på. SÅ lækkert! Det skal bare lige være d. 1. først 🙂

Derefter gik turen mod Rützou's butik, hvor jeg også lige skulle se efter en nederdel, men den havde de ikke flere af. Kiggede også efter en mere af min grønne überfede t-shirt derfra, men der var heller ikke flere af dem.

På vej derhen kom jeg dog forbi stig P, hvor de sørme havde fået Luella Bartley tasker! Og jeg som ikke troede de blev forhandlet i DK!! Priserne starter ved 4.500,- så der skal lige lidt mere arbejde og opsparing til. Men vi kunne jo sige, at når jeg har tabt 10 kg. af træningen, så må jeg købe en… det skulle vist også levne rigeligt med tid til at spare sammen…

Så tog fanden ved mig og jeg tog i Holly Golightly for bare at kigge på de der marc jacobs tasker. Men heldigvis havde de ikke en af dem jeg bedst kan lide. Det betyder så bare, at jeg en dag må tage mig sammen, tage alt mit pæneste tøj på og gå i Birger Christensen for at se hvilket udvalg de har af marc jacobs tasker…

Nå, men her blev min fornøjelse ødelagt af stoffer, som ringede og sagde at de havde påtalt klaras hår og negle i vuggeren. Fedest. Så er man så hende med det usoignerede barn… så jeg hastede hjem, og hastede ned til den irakiske frisør, som ved hjælp af 2 mini rittersport og en syngende tøjko fik klippet Klara i en sød lille page. Billede vil komme senere. Så nu ligner hun for alvor et barn, og baby-svensker-nakke-krøllerne er væk! Og i morgen får hun sit pæneste dyre mærketøj på og nyvasket hår og nyklippede negle og skrubbede ører, og så kan de pakke sig, kan de!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to TASKER!

 1. Kirsten Mogensen skriver:

  Hej julie.. Vil du tænke dig.. jeg var ude for at købe noget tiltrængt tøj den anden dag – og jeg kom ikke hjem med et eneste stykke, men til gengæld gik jeg amok i kaffebutikken og købte de dyreste chokolader og theblandinger. Du kunne måske give mig lidt fif til, hvordan man køber lækkert tøj (og jo billigere, jo mere lækkert:-)) Og ellers synes jeg da, at det er enormt tidligt at Klara er blevet klippet.. Ida bliver jo snart fireog er først lige nu blevet klippet i den kække page hos frisøren. Kh Kirsten

 2. Karin3 skriver:

  Du har altså en ualmindelig dyr smag, søde ven 🙂 Jeg kan blive lidt misundelig på den til tider, men jeg tør slet ikke gå ind i de butikker og kan slet ikke få mig selv til at give de penge. Dog vil jeg ikke udelukke, at jeg får sneget mig ind i Stig P en dag for at stå og dryppe lidt savl på den ægte vare.
  Tilgengæld bliver min mobil småtjekket. Det bliver ikke den ultimativt seje (Nokia 7280), for den er elendig til SMS, og jeg kan ikke altså have en til kun at gå i byen med. Men det bliver da 7270, som heller ikke er ueffen og vist også har automatisk omregner af tøjstørrelser med.
  Plus der er vist forskelligt, man kan sætte på fronten. Påklædningsdukkerne har ikke levet forgæves!
  Billig er den ikke, men det er første gang i mit liv, at jeg får en sej mobiltelefon, og den eneste udskejelse, jeg har lavet, som direktør!
  KH
  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.