Test af A.Vogel og af mig

Jeg har haft fornøjelsen af at teste disse produkter fra A. Vogel. Det er nok for tidligt at sige noget om vitaminerne, andet end at de kommer i virkelig pæne pakker og meget søde glas.

Urteteen er formidabel. Selv Kristoffer kan lide den. Den smager virkelig godt. Cremerne er dejlige. Den lille fede virker som den skal på mine tørre albuer, og den anden giver god fugt og er lækker at bruge.

20130524-215009.jpg

Jeg var i tvivl ang. det der Valleforce. Hvad er det? Hvad skal man bruge det til? Jeg kunne heldigvis læse mere i den medfølgende ebog, og det var en god ide med den. Jeg kunne dog godt have tænkt mig den endnu grundigere og mindre overfladisk. Hvad er der i der der Valleforce? Hvordan virker det, sådan som de siger det vil? Selv om A. Vogel har et godt ry og nogle gode naturlige produkter, kan man jo godt blive i tvivl. Derfor tog jeg Valleforcen med til min diætist, men hun var heller ikke helt sikker på hvad det indeholdt og hvordan det skulle virke. Hun vil prøve at undersøge det til næste gang vi ses.

For ja, vi ses igen. Hun er virkelig dedikeret til mit langsommelige projekt. Men fordi hun donerer sin gratis tid på mig, virker det. Jeg får dårlig samvittighed overfor hende, hvis jeg sjofler hendes offer. Så faktisk havde jeg tabt tre kg. da jeg var der. På 6 uger. Det er et halvt om ugen uden at føle det som noget besværligt projekt overhovedet, og uden at forsage sodavand fuldstændig. Fantastisk.

20130524-215021.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Sponsoreret og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Test af A.Vogel og af mig

  1. Sanne skriver:

    Tre kilo – tillykke! 🙂 Det er da fedt! Eller det var det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.