Test af produkter fra Body Nordic

Jeg har fået lov at teste et par ting fra et dansk mærke der hedder Body Nordic. Jeg kendte dem ikke i forvejen, men folk der vil sende mig creme er velkomne. Jeg har så tør hud. Mine hænder ligner snart min mormors, som jeg husker dem. Papirstynd, blød men tør hud. Dog endnu uden leverpletter. Nå, men jeg er altså storforbruger af cremer, og har snaret været en del mærker igennem.

De ting jeg denne gang har testet er en solcreme,  og en dagcreme med antiage halløj.
Solcremen, ja, den har været mildest talt vanskelig at teste i det her vejr. Men den er med faktor 30, og er uden parabener og parfume og er rigtig pæn at se på. Jeg skal nok få den brugt. Find solcremen her.

20130407-220240.jpg
Dagcremen har jeg brugt i en uge nu, og dommen er, at jeg er meget tilfreds! Den er blød og let at smøre ud og absorberes hurtigt af huden, selv lige efter et bad. Der kan nogle cremer jo ellers lægge sig som en hinde udenpå huden, synes jeg. Min hud er blød og ser ligeså pæn ud som den plejer. Og så kan jeg lide dens venlige navn. Bliver i helt godt humør af dens lille hilsen til mig, hver morgen når jeg åbner skabet på badeværelset.

20130407-220533.jpg
Body Nordic er et dansk mærke, som er absolut rimeligt i prisen. Jeg kunne sagtens finde på at afprøve flere af deres produkter, tror jeg. Måske noget shampoo.
Det er ikke så øko agtigt som mange af de andre produkter jeg plejer at bruge, men det er ærligt og man kan finde alle indholdslister på deres hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Test af produkter fra Body Nordic

  1. Anne Christine skriver:

    Med eller uden parfume?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.