Test mig

Det er lørdag. Jeg keder mig. Jeg kan ikke holde ud at se mere tv om de tegninger, jeg gider ikke læse flere bøger, jeg er slet ikke i humør til at skrive, mit barn sover, min kæreste skriver speciale. Hvad gør jeg så?

Jeg tester naturligvis mig selv på nettet!

Er du godt kærestemateriale?

Resultat!

Du er en fantastisk kæreste – du har en afslappet holdning til parforhold, og du er åben overfor at være i et forhold, men du definerer ikke dit selvværd ud fra den fyr, du dater. Du forstår at lytte til dine egne behov, og du er ikke bleg for at fortælle din kæreste, hvad du trænger til. Samtidig ved du, hvornår du skal vise din mand opmærksomhed og omsorg. Selvom du er lykkeligt forelsket, forstår du også at holde fast i den person, du var, inden du blev en del af et par – du ser stadig dine veninder og gør de ting, der gør dig glad – og du respekterer din mand og lader ham pleje sine interesser også. Sidst men ikke mindst er du i stand til at løse jeres konflikter og gå på kompromis, når det er nødvendigt – og hele den kombination gør dit forhold bundsolidt.

Er din sex-selvtillid i top?

Resultat!

Du udstråler så meget sex, at de fleste fyre har brug for et koldt bad bare, efter de har kigget på dig. Du jagter også frygtløst mænd, og du er meget direkte – du tøver ikke med at fortælle din ny erobring, hvad du gerne vil have på lagenet. Og det er da både fantastisk, skønt og beundringsværdigt, at din sex-selvtillid er helt i top, men der er altså også tidspunkter, hvor du med held kunne holde dig lidt tilbage. Hvis du altid regner med, at din sex appeal kan give dig det, du vil have, eller den kan give dit ego et skub opad, kan det få folk til at tage afstand til dig, især på arbejdet. Hvordan skruer du lidt ned for apparatet? Før du fører dig frem i al din sexede vælde, så tag 10 sekunders time-out og tænk over, hvordan du bliver opfattet. Ja, det er let at flirte med en mandlig kollega for at få ham til at gøre noget af dit arbejde, men vil din chef lægge mærke til det og se, at du ikke er moden til at blive leder, når en forfremmelse står for døren? Lad ikke være med at være sexet – men tag det lidt med ro i visse situationer, det kan skåne dig for situationer, du vil fortryde.

(okay, det her resultat kommer faktisk lidt bag på mig… men måske var derfor, jeg ikke fik flere timer på mit (nu gamle) arbejde? Jeg var simpelthen for meget kvinde for dem??? Men altså – der var jo sådan set ingen mænd i min afdeling…)

Kan du modstå fristelser?

Resultat!

Når du får et godt tilbud, ved du, hvornår du skal tage imod det og sige nej tak. Du ved, at du fortjener en belønning og lidt sjov i ny og næ, men du vil ikke skade dig selv med en vildt og uoverlagt eventyr. Hemmeligheden bag dit fornuftige mådehold? Du overvejer du altid konsekvenserne af at følge dine lyster, før du giver efter. Ja, du kaster dig ud i et chokolade-orgie fra tid til anden, og du kan godt finde på at gå med en fyr hjem efter første date, for du ved godt, at det er de små chancer, der giver livet krydderi. Men det, der adskiller dig fra en, der ikke er i stand til at sige fra, er, at du kan skelne mellem farlige fristelser og de mere harmløse af slagsen. Dine instinkter siger ganske vist: "Det lyder fantastisk", men din fornuftige side følger det altid op med et: "Vil jeg fortryde det?" – og det er den perfekte strategi, hvis du både vil være på den sikre side OG have det sjovt.

Er du en lyseslukker?

Resultat!

Du er den afbalancerede ven, som folk kommer til, når de bare vil tale om tingene eller har brug for lidt medfølelse. Folk tager dig seriøst, fordi de ved, at du ikke automatisk vil juble eller rase på deres vegne, før de har fortalt om deres bekymringer – de regner med at få gode råd af dig, fordi du er fornuftig. Du vil bakke dem op i deres sejre og gode ideer, og du vil tale dem fra (eller i det mindste få dem til at overveje) deres dårlige ideer. Hvad mere er: Fordi du er den perfekte kombination af surt og sødt, respekterer folk dig – og holder af dig!

Er du god i sengen?

Resultat!

Du ser dydig ud på overfladen, men det er bestemt ikke dydighed, der hæmmer dig på lagenet! Du elsker at udforske din og din elskers krop og dyrke fræk, hed sex, men du er ikke besat af det. Du er klar over, at et sundt og givende sexliv er varieret, og du er ikke skræmt eller føler lede ved de ting, som andre finder ophidsende. Det gør dig til en god elsker med et sundt sexliv, så bare fortsæt med at undersøge dine grænser og prøve nye veje.

Er du den fødte prinsesse?

Resultat!

Halløjsa-sa! Er du endnu ikke blevet opdaget af et medlem af en kongelig familie, kan du godt indrykke kontaktannoncen og gøre opmærksom på dig selv. For du vil gøre et hvert kongehus ære og værdighed! Du forstår at holde stilen og kan til enhver tid leve dig ind i situationen og gøre, hvad der forventes af dig – uanset om det er på officielt besøg eller til åbning af en ny zoologisk have. Du elsker at være midtpunkt, men du forstår samtidig at tilpasse din opførsel, så du aldrig bliver for meget og træder ved siden af. Og kræver situationen, at du holder dig i baggrunden og bare smiler sødt, magter du også det. For du kender din rolle i det royale cirkus. Og skulle medierne få lyst til at kigge din fortid efter i sømmene, vil de blive slemt skuffede – i hvert fald hvis de prøver at grave snavs frem. For alt hvad de vil finde ud af er, at du er en person med sunde interesser, der altid har passet din skole og været et godt forbillede til alle tider. Ligesom du i fremtiden vil være til stor inspiration for din generation og hele dit land.

Er du en god flirt?

Resultat!

Wauw baby – du er hot. Du mestrer flirtens sande væsen. At være til stede i nuet og gribe de chancer, der byder sig for en god flirt. For du er nemlig klar over at livet er en lang flirt, og at flirten ikke nødvendigvis behøver at have det for øje, at du skal score en sød fyr.

Er du en festløve?

Resultat!

Du elsker en godt fest, men det er ikke hele dit liv. Du kan sagtens sige nej tak til en invitation, hvis du har en hektisk dag forude, eller du har brug for lidt tid til at slappe af. Men du er bestemt heller ikke en eneboer – du dukker jævnligt op til festivitas i omgangskredsen, og når du gør, bidrager du aktivt til den gode stemning. Du gør dig umage for at møde nye mennesker, og i stedet for at vente på, at de stiller dig spørgsmål, sætter du skub i samtalen. Men en fest for dig er ikke bare en mulighed for at møde din eneste ene eller skabe et værdifuldt netværk, den er mere en kærkommen lejlighed til at have det lidt sjovt – og de to ting tilsammen gør dig til en sjov og populær gæst og god værtinde.

Er du lykkelig?

Resultat!

Du er, hvad man må betegne som et lykkeligt menneske, først og fremmest fordi, du har en sund indstilling til livet. Du er afklaret med, hvem du er, og du er klar over, at hvis du ikke er glad og tilfreds, så er det op til dig selv at sørge for, at du bliver det. Og der er masser af ting, du selv kan gøre: Ændre din indstilling til, hvordan du tænker og føler om en ting eller ændre den måde, du håndterer problemet på. Sel
vom dit liv ikke er lutter lagkage – alle har jo problemer – har du selvtillid nok til at tro på, at du kommer igennem de dårlige tider, og du ville aldrig acceptere et miserabelt liv.

Er du for egoistisk?

Resultat!

Du har styr på at give og tage, tale og lytte i lige mængder. Du har ro nok til at fokusere på andre og lytte til deres behov, og derfor har du en god kontakt med andre. Men samtidig er du klar over, at dine behov er lige så vigtige som andre folks, og du er ikke bange for at give udtryk for dine behov, når det kræves. Resultatet er, at du er en omsorgsfuld og pålidelig ven, som ikke lader dig hundse rundt med. Folk kan lide dig, fordi de ved, at du rar og rolig at være sammen med, fordi du interesserer dig for dem af et godt hjerte og fordi du hverken puger på penge og følelser eller overvælder dem med en gavmildhed, som får dem til at føle sig helt dårligt tilpas.

Er du en shopaholic?

Resultat!

Det er en prioritet for dig at se godt ud, og du elsker at luske rundt og finde de bedste tilbud, så din garderobe er omfattende. Men du har stadig kontrol over tingene – du kunne for aldrig drømme om at bruge alle dine penge på tøj og make-up, og du har kun haft overtræk et par enkelte gange.

(pyyyha – ja, for nogen gange, kunne man godt blive i tvivl, ikke?)

Smil du er på!

Resultat!

Tillykke – du besidder den sjældne kvindelige kvalitet, at have både humor og selvironi på en og samme gang. Og bliv endelig ved med det. For der er ikke noget bedre end en person, der kan sprede liv og glade dage omkring sig. Og så længe du kan grine af dig selv, er du godt på vej til at erobre verden.

Er du et vanedyr?

Resultat!

Tal om at være god til at tilpasse sig – du er fleksibiliteten selv! Din evne til at foretage smarte ændringer i dit liv skyldes, at du altid holder alle muligheder åbne. Når det går langsomt på arbejde eller i dit privatliv, spørger du dig selv: "Hvad kunne være anderledes? Hvad kunne være bedre?" Selvom fandenivoldske forandringer ikke er fremmede for dig – som fx den 90'er-høstakfrisure, du bare måtte bringe ind i det nye årtusind – foretrækker du små skridt ad gangen, når det drejer sig om mere alvorlige sager. Hvis for eksempel din kæreste begynder at tage afstand, vælger du at tale med ham og komme til bunds i, hvad der er galt, i stedet for at tænke: "Der er ingen kemi imellem os mere. Jeg må hellere slå op." Den åbenhed er på længere sigt nøglen til din lykke.

Er du for kræsen med hensyn til mænd?

Resultat!

Du er en fleksibel frøken, der er villig til at date mange forskellige typer af mænd, og dine dates bliver som regel en succes. Hemmeligheden er, at du har en lang liste af ting, du gerne vil have i en mand og nogle få ting, du absolut ikke vil gå på kompromis med. Så længe han møder dine minimums-krav, er du åben nok til at falde for ham, også selvom han måske ikke umiddelbart ligner Prinsen på den Hvide Hest. Samtidig har du ro og selvværd nok til at hvile i dig selv, og det betyder, at du ikke bliver overkritisk, når det gælder ham. Du ved, at alle mennesker har uheldige sider, og hans "mangler" truer ikke dit selvværd. Alt i alt er det grobund for et sundt forhold – du vælger en mand, som du elsker for hvem han er, ikke for hvad han kan gøre for dig!

Har du en lav stress-tærskel?

Resultat!

Du er bestemt ikke upåvirkelig for stress, men du kender dig selv godt nok til at vide, hvad der stresser dig, og hvordan du skal tage din stress i opløbet. Først og fremmest handler det om at gøre noget ved problemerne, når de opstår, og det er du god til. Men det handler også om at tage kontrollen over dit liv og din dagligdag og få lavet nogle rutiner, som du kan falde tilbage på, når alting sker på en gang. Din gode føling med dig selv og dit stress-niveau gør, at du forstår at udnytte din stress, så du i stedet for at gå i panik, når det brænder på, bruger kroppens forhøjede alarmberedskab til at yde dit bedste. Hvis du vil bevare dit lave stress-niveau, så husk at sætte tid af til at slappe af og gøre noget godt for dig selv hver eneste dag. Spis sundt og varieret, så du har noget at stå imod med, når det hele skal gå ekstra-stærkt – supplér eventuelt med en vitaminpille. Og bliver du alligevel lidt stresset, så drop kaffe, the og cola, for det gør symptomerne værre. Husk også at sætte tid af til at motionere – forskning viser nemlig, at fysisk bevægelse får din stress til at dampe af.

(bah, bah, bah!)

Trænger du til en make-over?

Resultat!

Du har masser af stil – også nogle gange så meget, at du bliver lige vel avanceret nok for den gennemsnitlige modeslave. Du er nemlig typen, der kan spotte en trend, længe inden den når Danmark, og som følger den som en af de første. Mode er en stor del af dit liv: Du læser om mode, taler om det, tænker på det – og så shopper du selvfølgelig både meget og ofte. Din største udfordring rent modemæssigt er ikke at opbygge en garderobe, men at skære ned i det, du har i skabene (din hang til mode gør nu det til en ret let sag, for du bliver let træt af dit tøj, når sidste skrig bliver til allemandseje). Og så skal du selvfølgelig holde øje med din bank-konto – du har valgt en hobby, der koster dyrt, så hold dig på god fod med din bankrådgiver!

Lytter du til din intuition?

Resultat!

Du lytter til din intuition – og følger den glad og gerne og med meget stort held. Du er super-opmærksom på signaler, hvad enten de kommer indefra (en fornemmelse i maven, en lille sprød stemme eller en drøm) eller udefra (råd fra gode venner, tilfældige møder med fremmede og muligheder, der synes at opstå ud af det blå). Det gør, at du er helt fast i troen på, at livet har en mening og intet kan gå galt – du tror på dine beslutninger og du ved, at universets gode kræfter er ved din side. Du skal dog passe lidt på ikke bare at bruge din intuition som sovepude, så du bare træffer beslutninger, fordi det føles rigtigt – tænk i stedet for over, hvorfor du er endt med det resultat, så du kan bygge videre på dine succeser og udvikle dig. Gennemtænk dine valg og de oplevelser, du fik ud af dem, og find ud af hvad du har lært af dem – var du i tvivl undervejs? var visse ting decideret ubehagelige? er der noget, du kan gøre det anderledes næste gang? – og udfordr dig selv til at prøve nye ideer, veje og strategier fremover.

Er du en god lille husmor?

Resultat!

En nullermand fra eller til, slår ikke dig ud af kurs. Du har et afslappet og pragmatisk forhold til rengøring. Støvsugeren kommer frem, når du synes, hytten trænger til en omgang, men der kan gå lang tid imellem du tager den helt store tur, hvor der for alvor bliver afnusset i de fjerne kroge. Alligevel sætter du pris på at opvasken ikke tårner sig op, og du kan klart se en fordel i at have mere rent tøj i skabet end beskidt i vasketøjskurven. Dine venner sætter pris på, at du ikke bliver hys over, at der bliver krummet i sofaen, og således er dit hjem på alle måder et dejligt afslappet sted at være.

(hahaha, jeg tror afslappet er nøgleordet her…)

Er du en
venlig sjæl?

Resultat!

Hvor ville det dog være rart, hvis alle mennesker var i stand til at udvise sammen fint følelse som dig. Du er i bund og grund et godt menneske, og det nyder andre mennesker godt af. Både dem i dine nærmeste omgivelser og dem, der tilfældigt krydser din vej. "Smil og verden smiler til dig ." – du har fattet budskabet, og blive endelig ved med at sprede glæde på din vej. Det er nemlig den lille høflighed, der i sidste ende gør den store forskel.

Kærlighed eller tidsfordriv?

Resultat!

KÆRLIGHED Du er simpelthen smaskforelsket i fyren – og hvis han gik i morgen, ville du græde over selv så uforståelige ting som at du aldrig mere skulle høre på hans dårlige jokes og at du ville savne hans sure sokker midt på stuegulvet. Du har en dybt bundfældet respekt for din kæreste, og du er sikker på, at du kan vokse og ændre dig, uden at jeres kærlighed bliver mindre af den grund. Hvis du ender med at blive gift med denne mand, handler giftermålet ikke om at projekt bryllup og den romantiske drøm, der ligger bag – det handler i stedet om, at du ville føle dig super-privilegeret over at dele dit liv med dette dejlige menneske.. Et tegn på, at du er totalt skudt i manden, er, at du stoler på din mavefornemmelse, og du er hamrende ligeglad med andre folks idealer. Du har ikke brug for venners og families bekræftelse af, at han er en god fangst, og du føler dig heller ikke i skarp konkurrence med de veninder, der er flytte sammen deres kærester, har få børn eller er blevet gift. Du ved nemlig, at det, du har, føles rigtigt, og du er sikker på, at I nok skal runde milepælene i forholdet sammen, når den tid er.

(nå, men så er der jo ingen grund til at tage den næste test… men det gør jeg så alligevel)

Find din Mr Right

Resultat!

Hr. Selvsikker: Du vil have en fyr, der oser af selvtillid. Måske er din drømmefyr topchef, måske er han elevrådsformand eller måske er han den, hele vennekredsen søger hjælp hos. Under alle omstændigheder er det hans tro på sig selv, der har gjort ham til det, han gerne vil være. Denne mand vil få dig til at føle dig tryg og elsket – men lige så støttende, som han kan være, lige så svært kan det være for jer at blive enige! Denne mand har nemlig svarene på det meste, og deler du ikke hans synspunkt, kan han godt argumentere længe og udholdende for at få dig til at se tingene fra hans synsvinkel. Lad det ikke få dig ned med nakken eller holde op med at tænke selv. Så længe du ikke lader hans stærke personlighed overvælde dig eller tage din selvstændighed væk, så er dig og Hr. Selvsikker et godt match.

Hmmm – den vil jeg prøve en gang til…

Resultat!

Den festlige fætter: Uanset om du er i byen med vennerne eller står i kø foran biografen, bliver du draget mod ham, der griner højest og det er let at gætte hvorfor: Du elsker at more dig og du har brug for en, der sætter lige så stor pris på fest og farver, som du selv gør. Sådan en mand er fantastisk for han kan klare sig i alle situationer og med hvem som helst. Ulempen er så, at lige så let som han har ved at charmere din tre-årige niece, tiltrækkes også de blonde skønheder. Men betragt ikke hans flirten som en fatal fejl – husk i stedet på, at det var netop det, der tiltrak dig i første omgang. Vær dog ikke blind for, at hans legesyge tilgang til livet kan gøre det svært for ham at slå sig til ro.

Okay, hvad er der nu i vejen med en god kombination??

Nå, men alt i alt, så synes jeg godt, vi kan konkludere, at jeg er et ret pragtfuldt menneske, ikke? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Test mig

 1. kriss skriver:

  Puha – elsker tests, men den her tager nok for lang tid for mig at udfylde – så jeg hopper i seng i stedet.
  knus

 2. Julie skriver:

  Det er da ikke een test, kriss. Det er flere forskellige. Du kan finde dem på jubii – woman.

 3. Marisse skriver:

  Det var godt nok ikke så lidt test du fandt der Julie.. Nu kommer jeg jo slet ikke i seng…;-)

 4. Dorthe skriver:

  Hold da op – måske man skulle prøve? Det må da give til en ret god selvtillid 😉

 5. Kirsten skriver:

  Med undtagelse af en enkelt eller to + en jeg ikke har taget, så får jeg helt samme resultater som dig. Der af kan man udlede, at der enten er meget få resultattyper, eller at vi faktisk er en og den samme person..

 6. Julie skriver:

  Jamen Kirsten, vi ER jo ens. Fødselsdag samme dag osv.

 7. Kristoffer skriver:

  Eller også er du meget, meget god til at gennemskue tests og svare de “rigtige” ting, Julie 😉

 8. Julie skriver:

  Nå, ja, men det er da også en slags kompetence at have? Det gør mig da ikke mindre klog. vel? 🙂 Og nu ved jeg ikke, om den kommentar er fra kæreste-kristoffer, eller en anden kristoffer? Håber sandelig ikke det er fra førstnævnte – HAN burde ikke rejse tvivl omkring rigtigheden af de her tests!!

 9. Kristoffer skriver:

  Nej det er Kristoffer der også spurgte om noget med sidebars for nogle uger siden… Og ham, der sidder og poster bryster der måske er UÆGTE!!! 🙂

 10. Julie skriver:

  De er helt sikkert uægte. Trust me. Og godt du fandt ud af det med sidebar´s koderne, selv om jeg ikke kunne skrive dem ordentligt her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.