The circle of life

Sidste år. Kontaktlinsetjek. Patrick, optiker, kigger bekymret på mig, og siger jeg jo er lidt rød  i øjnene – generer linserne mig? Nej, svarer jeg. Det er nok bare fordi jeg har siddet hjemme hele formiddagen og tudet over min skilsmisse. Nå ja, okay, det forklarer det nok, siger han. Og han er vild med min frakke, han synes den er meget pæn og han siger det flere gange, som om ja okay, du er blevet skilt og tuder dine øjne ud, men i det mindste har du en super flot frakke?!

I år. Kontaktlinsetjek. Patrick, optiker, kigger på mine bare, brune ben og siger at alting ser smukt ud, men jeg behøver jo ikke vente et helt år, med at komme igen. Dagens erotiske højdepunkt er, da han forsigtigt lader sin tommelfinger løfte mine øjenlåg for at kunne se linsen. Topmålet af omsorg, der er ikke nogen der har rørt så blidt ved mig i tusind år. Jeg er altid velkommen, siger han og smiler og smiler. Hvad som helst – jeg skal bare komme og spørge.

https://www.youtube.com/watch?v=RnmkV_nQvyk

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to The circle of life

  1. Fru k skriver:

    På Julie den slår næsten kollega der til en jobsamtale – efter meget mærkelig samtale er slut hvor hun flere fange desperat tænker hvad har jeg gjort galt siden han tror jeg er i terrasserne i andet end job får at vide at han bor ganske tæt på og har en stor seng … nej hun var ikke interesseret i jobbet heller…

  2. Sanne skriver:

    Aj, for en flirt! Men er han værd at opfinde nogen linseproblemer for? Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.