Tid

Det er jo en gammel traver, den der om at der ikke er timer nok i døgnet.

Jeg synes egentlig, at dagene er rigeligt lange, nogen gange for lange, men aftenerne er alt alt for korte. Selv hvis det lykkedes os at få de vilde horder gennet til køjs og dæmpet ned inden 20, så er der så få timer tilbage, til alt det man gerne vil nå med sig selv.

Jeg er i gang med at læse tre bøger. Lige for tiden. Og jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken en af dem jeg skal læse færdig først, for de er alle sammen gode. Tror dog det ender med Den Sjove, af Jill Mansell, for så kan jeg få skrevet det indlæg jeg har i hovedet, om hendes bøger.

Endnu en ting, jeg gerne vil have gjort – skrive indlæg. Der er flere forskellige der rumsterer i mit hoved hele tiden. Nogle af dem bliver til noget, andre gør ikke. Nogen var geniale, men bliver glemt i forvirringen, andre er pissekedelige, men skal på en eller anden måde skrives alligevel.

Jeg vil også meget gerne se fjernsyn. Jeg har en hel stak BBC dramaer liggende, fordi de var på udsalg på nettet for nogen tid siden, til 49.95 stykket. En hel masse, i den der Jane Austen stil. Tror det var på dvdoo.dk, men kan ikke huske det. 

Der er jo også mit helt unikke korsstingsbroderi af Carl Mar Møller der onanerer på en ugle af retrostof, mens han råber “vi kører den ind med penis”. Jeg har fået lavet en fin blå bort, men det er som om resten ikke bare sådan kommer af sig selv. Det er nok noget med proportionerne eller temaet eller, jeg ved ikke rigtig… Men det bliver flot som front på et iPad etui til Min Ven Anders.

Jeg skal også have pakket nogle gaver ind. Kristoffer har fødselsdag på fredag. Han bliver 34, så er det sagt i det åbne. Men han er da stadig yngre end mig. Og han holder sig way bedre. Det er skide uretfærdigt med mænd. De bliver flottere og mere mandige og den slags, og vi andre vokser ligesom ned ad, alting trækker mod jorden og man får vorter og hår på fødderne. Den slags. Generelt altså, ikke mig jo vel. Mine fødder er simpelthen så pæne. SIMpelthen.

Der er også julegaver. Jeg mangler temmelig mange. Har købt til børnene dog, for de er vildt nemme at købe til. De ønsker sig bare sådan ca. alting, og hvis jeg gider pakke det ind, så er det lykken. De ønsker sig alt der kan pakkes ud. Agnes får en woody dukke, som kan sige ting. Den var sat lidt ned i BR og hun er vild med toy story. Hun har set den film 100000000 gange nu og kan den der intro sang udenad “du er min bedste ven. du er min bedste ven” synger hun til mig, dagen lang. Hun er også min bedste ven, det tror jeg. Hun er fandme sjov. Jeg tog en laaang film af hende den anden dag, mens hun spiste pasta, den varer over 8 minutter. Men jeg kan ikke få den lagt op, for der er ikke plads til den i min iPhoto. Der er næsten ikke mere plads på min mac. Hvad gør man? Jeg ved, I ved det.

Klara får en hæslig barbieagtig dukke, som hun kom til at se ved et uheld i en reklame på tv2 og har snakket om lige siden. Og så får hun et af de der nye lego spil, tror jeg. De virker sjove. Det tiltaler mig at man kan lave reglerne om fra gang til gang, efter sit eget hoved. Det er den slags regler jeg trives med.

Resten skal være en overraskelse. Alle der kan læse, læser jo med. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Tid

 1. Marianne skriver:

  Start med at tøm din skraldespand på mac’en – og ellers må der ryddes op og smides ud (eller gemmes på eksterne hd’s) 😉

 2. Christine skriver:

  På nuværende tidspunkt har du sikkert set det – men ovre på det der Google fejrer de Jane Austens 235 år fødselsdag med et fint logo :O)

 3. Uden Relevans skriver:

  Vi bliver nemlig smukkere og smukkere som årene går, Stoffer, Clooney og jeg.

 4. Konen skriver:

  Manden gav mig Lego Creationary i fødselsdagsgave og vi ELSKER det og min familie elsker det og mine venner elsker det. Godt familiespil, som det er, men vi har modificeret det til “gæt en film-titel” “juleedition” og en edition der ikke var specielt børnevenlig. Det holder aldrig op med at være sjovt.
  Men vi er selvfølgelig også big-time lego-nørder

 5. Takashimaya skriver:

  Ja, er helt med på Creationary! Med tiden bliver man faktisk god til at bygge Lego!

 6. Maria skriver:

  Flyt noget af dine filer, billeder, film mv. over på Kristoffers eksterne harddisk, eller endnu bedre få ham til det 🙂 Og tillykke med ham i morgen. Hår på tæerne er et tegn på et sundt blodomløb, bare hvis det engang skulle ske for dig også.

 7. Anne Christine skriver:

  Vi har Lego spillet med dragen, og har spillet det en hel del. Fordel: Det kan spilles på ca. 15 minutter, hvilket er ca. så længe jeg gider spille et børnespil. Og vi har allerede lavet om på reglerne, så der aldrig er grædende børn der ikke kan bevæge sig fordi modstanderen var for ond. Og så kan spillet bagefter skilles ad og legomanden borde dragen og tage på raid i køkkenet og æde alle pebernødderne. Vi skal klart have et til. Eller to.

 8. Katrine skriver:

  KÆFT, hvor bliver Din Ven Anders glad for det etui. Hvis det altså er den Anders. Jo, det tror jeg vist nok det er. Glædelig jul, Julie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.