Til signe

Hej signe og tak for din kommentar! Ja, jeg er meget interesseret, men hvordan kontakter jeg dig?

Her stod min mail adr., men den har jeg slettet igen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Til signe

 1. Signe skriver:

  Hej igen
  jeg har stadig billetterne, men en af mine kollegaers venner har lige tilbudt mig 700.- pr. billet. Men da jeg kontaktede dig først skal du selvfølgelig have mulighed for at købe dem. Men det bliver så for 700.- stykket.
  Billetterne er til Øvre C, hvis du stadig er interesseret kan vi mødes ved Nørrebro station på et tidspunkt i løbet af i morgen eller fredag. Hvornår ville det i givet fald passe dig?

 2. julie skriver:

  Hej signe. Jeg er stadig interesseret. Vi kan mødes torsdag ved nørreport omkring kl. 9.30, eller fredag omkring kl. 14.15 – det er de tidspunkter jeg alligevel er der, men sig til, hvis noget andet passer dig bedre. Prisen er i orden med mig. Jeg er lav, buttet og lyshåret og har en sort frakke, og jeg stiller mig foran Fonas indgang på hjørnet. Skriv lige om det passer dig, og hvilken dag, så jeg ikke står helt alene og ser skummel ud 🙂 vh julie

 3. Julie skriver:

  Det er ok med mig. Vi ses dér.

 4. kirsten skriver:

  Hej Julie.. Hvor fedt at du alligevel får fat i nogle billetter! Håber det så også lykkes jer at finde hinanden! Men du ER jo åbenbart født under en ikke SÅ uheldig stjerne 🙂 Kh Kirsten M

 5. Signe skriver:

  Hej igen
  Ja, nu ved jeg ikke om du når at se denne besked, jeg kan godt være der i dag 09.30, skriv lige så JEG ikke ser skummel ud alene. Ellers står jeg der i morgen kl. 14.15

 6. Signe skriver:

  Hej igen igen
  Jeg opdager lige at du har skrevet Nørreport…der kommer jeg ikke, det er på NØRREBRO station vi kan lave en aftale. Hvad siger du til det?

 7. Julie skriver:

  Hej Signe, ok – jeg havde læst det som nørreport. Men Nørrebro er også i orden, så bliver det bare ikke torsdag morgen, for dér er jeg på vej til arbejde, så det kan jeg ikke nå. Skal vi sige fredag eftermiddag i stedet så? Men lidt senere end 14.15?

 8. Signe skriver:

  Ok, fredag kl. 14.30, vi kan mødes ovre ved Netto/jysk sengetøj/frøkjær, indenfor, foran jysk sengetøjs indgang (hvis det nu regner eller er koldt er det bedre at mødes indenfor).

 9. Signe skriver:

  Hej med dig
  Da jeg kørte hjem fra arbejde kom jeg til at sidde og tænke på hvordan jeg ville have det med at købe billetter af en vildt fremmed. jeg kom frem til at jeg ville være drøn nervøs ved tanken om at jeg eventuelt kunne være blevet snydt. Jeg ville sandsynligvis ikke falde til ro før jeg sad på min plads i Parken d. 31/7-05.
  Jeg ved ikke om du har det på samme måde, men jeg vil med denne besked berolige dig og sige at du kan slappe helt af…Du HAR U2 billetter nu, og du kommer ind i Parken til en kanon oplevelse.
  Du må have en total fed koncert.
  P.s. jeg havde faktisk kvitteringen med til dig fra Fona, glemte helt og give dig den, det er jeg ked af.

 10. Julie skriver:

  Hej signe 🙂 Tusind tak for din søde besked. Jeg må indrømme at jeg har nærstuderet de billetter tusinde gange, men de ser nu ægte nok ud, og du virkede også ret troværdig 🙂 Jeg har en livlig fantasi, så jeg har tænkt temmelig mange scenarier igennem, i forhold til at skulle møde en fremmed på det dunkle nørrebronx og købe dyre billetter… var nok mest bange for at blive slået ned af en pigebande og frarøvet mine penge og min U2 iPod :-))) Men hvo intet vover intet vinder, ikke sandt? Hvis du har lyst kan du jo bruge mit mobil nr., som du har, til at finde min adr, og så sende kvitteringen? Så kan jeg da også berolige min skeptiske mor 🙂 vh julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.