tilbage på pinden

har ikke så meget at skrive om…
vi var i sommerhuset igen lørdag til søndag, fordi stoffers bror og dennes kæreste holdt gilde.
Det var ok, men heller ikke mere og jeg var muggen en del af tiden.

For det første fordi jeg var træt. Var jo ude og spise og på bar fredag aften/nat sammen med Rytmikfraktions-mødrene. Det var drønhyggeligt og sjovt og vi fik grinet meget. Jeg kom i seng lidt over 2, hvilket jo er ret sent for sådan en småbørnsmor som mig. Og så ville Klara gerne op kl 6 – gad ikke sove med bryst eller noget. Og så var jeg nødt til at spørge stoffer om han lige gad vågne og tage hende, og det blev jeg ret muggen over – at det var nødvendigt at spørge, for det er fandme ikke nødvendigt når det er den anden vej rundt… han får altid lov til at sove til 9 eller 10, når han har været ude! Så blev han sur, fordi jeg vrissede af ham og så var den dag bare skide hyggelig…
Og så kørte vi så til sommerhuset i væbnet neutralitet og nogenlunde god ro og orden – fik snakket det lidt på plads, men jeg var stadig trist og følte at alting bare er så håbløst med os to, fordi vi kommunikerer så ringe.
Så kom alle de andre gæster, og selv om flere af dem også havde små børn med, så følte jeg bare slet ikke at der var plads til os – til børn – til den fest. Stoffer havde jo "fået lov" til at drikke sig munter, så jeg hang på Klara. Og alle de andre kendte hinanden og jeg kendte ingen, så jeg sad sådan set ret alene det meste af tiden. Jeg kan ellers sagtens snakke med fremmede, men jeg var ikke rigtig i humør til det. Og så skulle der spilles volley… jeg hader al boldspil… og de latterlige folk kunne jo ikke styre deres bold, så den røg hele tiden der over, hvor vi – mødrene med små børn – sad og den var så tæt på at kappe hovedet af Klara én gang, at jeg råbte surt at nu måtte de fandme styre sig! og så lo de bare… og så hadede jeg andre mennesker resten af dagen… der var også en lille fyr på 2 mdr som lå i sin lift og ham var de også ved at ramme.
Og jeg var så sur at jeg lovede mig selv, at hvis stoffers brors kæreste nogensinde får et barn, så vil jeg stå og tyre bolde i hovedet på ungen!
(men det vil jeg jo ikke… bare i hovedet på hende…)
Nå, så skulle klara jo i seng, og det tog over en time, fordi der hele tiden var nogen der skulle stå inde i sommerhuset og råbe til dem udenfor. Og så faldt jeg også selv i søvn – havde jo også søvnunderskud fra fredag – og så vågnede jeg kl 23.30, gik ud og børstede tænder og gik i seng igen – fed fed aften…
nå. men jeg er stadig mellem-munter – jeg er sq så træt af det med stoffer og mig, der tit misforstår hinanden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.