Time-out!

Pyha, er der lige nogen der gider tvinge mig til at sidde stille på et trappetrin i 5 min.? Jeg synes nok der sker lidt for meget.

Jeg har så mange planer i denne uge og i den næste, at jeg slet ikke kan lide det. Selv om alting hver for sig er VILDT gode ting, som jeg har glædet og glæder mig til, så er det stadig for meget med noget hver eneste dag. Det egner jeg mig ikke til.

Jeg fik heller ikke trukket lod om uld i dag, og jeg kan lige så godt sige, at det gør jeg heller ikke i morgen. For der er jeg i Odense store dele af dagen til en konference om e-bøger og noget de kalder Library By-pass? Hvad ved jeg. Noget med udvikling. Så jeg tror ikke lige jeg når at filme Agnes der mimer et tal.

Jeg kan prøve at gøre det onsdag, hvor jeg skal besøge en BØRNEHAVE (ja, som vi har fået tilbudt plads i, og takket ja til – pr. 1.12.!!!!) og holde BØFA møde og arbejde hjemmefra.

Lad os satse på det. Så kan flere nå at være med, hvis de vil. 

Ja, og så købte jeg en cykel i dag. En helt fin ny en. Ikke særlig fancy, men den kører godt. Har allerede kørt til frederiksberg og hjem igen på den. Fordi jeg her til aften var til noget fokusgruppe møde inde i min fagforening, fordi jeg er blevet udvalgt som ambassadør for mit fag. Ih du godeste. Men det var hyggeligt og sjovt og de andre var også ildsjæle. Og vi fik chokolade som tak.

Og Agnes er blevet tilbud børnehave plads! Pr. 1.12. Det er jo næsten lige om lidt, og hun er slet ikke renlig og hun gider ikke spise rugbrød og hun sover meget til middag. Og JEG er heller ikke klar overhovedet! Min lille baby!

Først fik vi tilbudt en plads vi slet ikke ville have, af flere årsager. Den lå helt forkert geografisk, den var lille og sårbar og en privat menighedsbørnehave. Og de lukker kl. 16 om fredagen – hvor vi jo tit først har fri! Så jeg ringede til pladsanvisningen og til den pædagogiske konsulent og til lederen af vuggeren, og så ringede HUN til pladsanvisningen og den pædagogiske konsulent, og de kunne virkelig ikke gøre noget! Nej nej, det kunne de ikke. Bortset fra at senere samme eftermiddag ringede de tilbage til lederen af vuggeren og så var der pludselig en plads i en af de tre vi havde ønsket, nemlig den hvor Klara også gik?!? 

Så sådan er det. Der sker store ting. I hører fra mig!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Time-out!

 1. Konen skriver:

  Årh hvad. Odense. Der bor jeg!

 2. Kirsten skriver:

  Du skal ikke være bange for det med børnehaveplads. Det er en fejl. Agnes er slet ikke så gammel endnu. Hun er da kun lige blevet 2?!

 3. Ai, Marianne – var du I Odense? Så du mig, der kom for sent?? Og sneg mig ud først?? Spændende emne ellers, men så skulle vi hjem.

 4. Marianne skriver:

  Ej så var det dig! Jeg så godt dem der kom for sent 😉 Næste gang råber jeg bare højt! – det var i øvrigt mig i den multi farvede cardi..
  Top spændende emne – og ærgelig I skulle gå, det sidste var super sjovt.

 5. Altså det var mig den yngste, i sort. Ja, skidt at vi var nødt til at gå, men jeg følte mig også lidt som en partycrasher, for der var ingen af os der sådan rigtig er ledere. Vi er bare en visionsgruppe. Men jeg synes hele den der ophavsrettigheds snak er SÅ interessant og vigtig, også fra børnebibliotekets synspunkt, for der er ingen tvivl om, at de unge ikke synes, de gør noget forkert. De synes loven er forkert.

 6. Marianne skriver:

  Vi ses i Odense Julie – Måske hvis jeg ser dig kan jeg hive dig ned på et trappetrin?!

 7. Marianne skriver:

  Hey jeg var ingen af delene – altså hverken visionsgruppe eller leder. Jeg var bare med fordi vi var blevet spurgt om nogen havde lyst og først efter jeg havde tilmeldt mig fandt jeg ud af det var for en bestemt målgruppe.

 8. Em... skriver:

  Jeg vil bare gerne sige dig tak for dine gode anbefalinger med bøger. Er netop ved at have læst bogen: Samme tid, næste år færdigt, og jeg har det sådan, at den helt ikke må ende, for hvordan skal det dog gå for dem, når jeg ikke sidder og læser med!
  Nøjs, jeg skal se den i Biffen, når den kommer.

 9. Hej Em. Det er bare så rart at høre, at folk kan bruge min omtale af bøger til noget. Jeg elsker dem jo, bøgerne, og elsker at dele dem, både privat og professionelt. Jeg tror også, at Samme dag, næste år bliver helt fantastisk i biografen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.