Tina, Tina, Tina dog…

Tina Dickow, vil du gifte dig med mig? Jeg ved godt vi ikke er lesbiske, men vi kan da have et åbent forhold så, eller noget? Jeg vil bare gerne have dig med hjem, så du kan synge for mig hver eneste dag.

Nå, det begynder at lyde lidt psyko-fan-agtigt. Men det var altså bare sådan en super fed koncert, i aften, inde på Vega. Den blev filmet og kommer måske på dvd, så alle jer, der ikke var der kan roligt se frem til det.

Jeg har egentlig altid tændt på talent. Og lidt på hænder og nakker. Og gode fodboldlår. Men mest på talent. Først var der en skateboarder, så en trommeslager, så en guitarfyr, så en surfer – yum yum i våddragt! Så en sejler, en 2 meter høj basketball spiller og nu en musiker mere. Som også er en dygtig grafiker. Jeg tænder bare helt vildt på folk som er gode til et eller andet. Og som brænder for det. Det er inspirerende, imponerende og interessant. Var også helt skudt i hende der som dansede break dance i den der danske bank reklame.

Nå, men det var en herreintens koncert og vi har haft en rigtig god aften ude. Klara blev passet af min moster og var stadig oppe da vi kom hjem ca. 22.30… Ikke så godt, men ok. Hun dør jo ikke af det, og det kan godt være svært for en uerfaren at få en 2½ årig til at sove. De er virkelig svære at slå ordentligt ned. Tilgængæld var hun så færdig som gårdsanger, at det tog mig 4 minutter, efter at min moster var gået. Håber Klara sover lidt længe i morgen så. Håååber.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Tina, Tina, Tina dog…

 1. Søeborg skriver:

  Ja, det var en fin koncert. Synes dog stadig at hun er bedst når hun er helt solo.
  Se evt. lidt billeder fra koncerten på min blog … 😉

 2. Kontrolpigen skriver:

  Helt enig med Søeborg.. og med dig, Julie! Tina er fabelagtig. Jeg vil også ha’ hende med hjem!
  Tænk, hvis vi havde vist, at der var flere fra blogcity, der skulle af sted, så kunne vi da lige have sagt hejhej derinde 🙂

 3. Jens skriver:

  Jæh, endelig en der deler min facination for Danske Bank pigen som hed Josephine etellerandet men som så helt vildt godt ud i den reklame..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.