To gode nyheder!

Hvis du husker at jeg engang skrev, at dygtige Pia Olsen der har lavet illustrationerne til min blog her, også har illustreret en app med nuttede dyr der siger lyde når man trykker på dem, så husker du måske også at den kun var til apples produkter.

Men nu kan du også få den til android. Er du så glad, hva? Så kan du ordenligt lære din 1 årige at bruge en touch screen.

Og for nu at gøre alting helt perfekt, så kan du købe Pias illustrationer som plakater. Jeg synes de er afsindigt flotte, både til børneværelser og børnebiblioteker.

Den anden gode nyhed er, at der er kommet flere gratis historier om Bærfolket i den der app, som er gratis at hente. Lene Kaaberbøl er stadig forfatteren og de er stadig vildt hyggelige at læse sammen med ungerne. Den helt almindelige bog er også god, men den får du jo altså ikke ligeså nemt opdateret med de nye historier, vel? Hov pludselig var det smart med en ebog, hva?

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to To gode nyheder!

  1. Husmoder skriver:

    Jaaaa! Jeg har jo en android og den verden er simpelthen bare en lille smule fattigere… Men indtil IPhonen flytter ind, kan jeg jo give den 1-årige den fiiine app

  2. Konen skriver:

    Nej, android-verdenen er rigere – eller dem der har android-telefoner er i hvert fald, eftersom der er flere gratis apps 😉

    Og hvad skulle der nu være i vejen med en Pia Olsen illustration i et voksenværelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.