Totalos sløvos

Meget sløv dag. Meget. Barn er sygt igen. Må være klimaændringer fra amager til vanløse, der fucker med hendes imunforsvar? Ny børnehave og alt det. 

Vågnede i nat ved, at hun gik grædende rundt ude i køkkenet og havde tisset i sin seng. Resten af natten lå hun så feberhed, oven på min dyne, på tværs af begge sine forældre. Ikke behageligt. 
Større seng ankommer d. 27.9.
Har bygget meget høje huse af lego, set Mulan og Barbie i Svanesøen (det er to forskellige film. Ikke noget med Barbie og Mulan der bader sammen i en sø af svaner…) samt lavet såkaldt "gave" til kristoffer, bestående af a4 ark med pålimede pailletter og en gammel grøn glitrende drinks-paraply. Han blev virkelig virkelig glad for den. Manglede også bare.
I de 5,5 minutter hvor hun legede alene, sad jeg og nød min macbook og oprettede en profil på myspace. Tror snart jeg har afprøvet alle kendte blogværktøjer, men der er ingen som smartlog, så Morten, jeg håber det skrider fremad med det lilla i dine forbedringer…
Stoffer sagde, han ville tage sushi med hjem, men da han fik fri var der 20 min. til de åbnede, og det gad han ikke vente på. Stor skuffelse. Meget uromantisk, og jeg tror nok, jeg blev uforholdsmæssigt sur. Men det var faktiskt dagens forventede højdepunkt, som blev mig frarøvet.
I morgen har jeg fri og skal ind og se til Karin og de lækre ting på cafe Flottenheimer inde i skindergade. Hvis ikke Klara stadig er syg altså. Karin har stadig vintagekjoler, og nu er der også tasker fra Mimic Copenhagen (Sofie Schnoors billige mærke) og unikke smykker fra JEWLSCPH, som jeg rigtig gerne vil se på. 
Fra 13 til 22, Cafe Flottenheimer i Skindergade.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Totalos sløvos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.