traaaat


Åh, jeg var så træt hele lørdagen. Er kommet alt alt for sent i seng de sidste to dage, men nyder sådan freden når Klara sover. Og så går det også ret godt mellem stoffer og mig, så selvom jeg kommer i seng får jeg ikke sovet sådan lige med det samme… hvilket jeg selvfølgelig ikke klager over 🙂

Men når klara så vågner SÅ mange gange hver nat, så er jeg bare smadret. Og jeg tror også jeg er ved at få influenza. Er svimmel, tung i hovedet, kvalm, snottet osv.
Jeg har købt noget vælling i dag og så vil jeg prøve det i morgen aften. Bare for at se om det gør en forskel. Hvis hun overhovedet gider spise af en flaske, den lille primadonna.

Her lørdag aften måtte jeg ind 3 gange og vugge, før hun blev i søvnen. Jeg forstår ikke helt, hvorfor hun vågner så mange gange, når hun er faldet rigtigt i søvn. Men sådan er nogen børn nok? Har lånt Godnat og sov godt bogen af sanne/babytilsommer, og vil prøve at se om vi kan kombinere den med det vi nu synes er humant og muligt med Klara. Men jeg synes egentlig det går tilfredsstillende med putningen efterhånden. Det er mere opslidende at hun vågner så mange gange om natten.
Det mest spændende der skete lørdag var, at min far ringede for at høre om hans barnebarn stadig var billigt til salg. Johh… men prisen stiger da langsomt 🙂

Stoffer er ude og buldre med hjemmedrengene, og jeg må nok indrømme at da barnet vågnede 3. gang og skulle vugges, da sendte jeg ham lige en lidt ond tanke, mens jeg sad her og følte mig fanget i mor-fælden.
Søndag kl. 11 kommer min gamle ven B og hans kæreste W. Det er første gang de skal møde Klara, for de bor i sønderjylland. Jeg glæder mig til at se dem, men jeg er ret spændt på hvor præsentabel hr. kristoffer mon er så tidligt 🙂

Og den gode nyhed er så, at i dag er der kun 7 mdr. til min fødselsdag. Og en md. til jul.
Nu vil jeg se det afsnit af Venner, som jeg missede en tirsdag og som stoffer har hentet på nettet til mig, og så vil jeg gå i seng. God søndag til alle.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.