Travl weekend – ikke kedelig

Først tog vi til fyn og besøgte mormor og morfar fra fredag til lørdag. Det var hyggeligt og klara stornød al opmærksomheden. Hun åd som en hest og løb rundt og væltede hele hytten. De passede en 8 uger gl. killing for nogen venner, som var heeeelt vildt sød. det var sq ligefør det dyr fik mine æggestokke til at blafre mere, end diverse nyfødte babyer jeg ser… hvis bare katte aldrig blev ældre end de der 8-12 uger, så ville jeg have hele lejligheden fyldt med dem!
Anyway – det gik fint med det besøg og vi kørte hjem igen lørdag aften. Lidt kort besøg, men de insisterede på at betale bro og benzin, fordi vi kom til dem og de slap for at køre herover. Og så går det jo lige. Klara sov hele vejen hjem i bilen, hele vejen op til 4. sal og hele vejen ind i sin egen seng og også under afklædning og lige indtil 5.30 næste morgen!
Det er hun begyndt på ret ofte efter vuggestuestart. Så sover hun faktisk igennem, men kan desværre ikke finde ud af at sove videre kl 5.30 men er jo heller ikke frisk – så vi har lige noget tumult der i 1½ time, til vi endelig står op. Det skal nok ændre sig – hun skal nok finde ud af at sove videre. Måske når jeg får taget mig sammen til at stoppe helt med det amning, hvilket jeg snart gør. Der er ikke meget tilbage i dem, og hun kan sagtens falde i søvn uden, bare jeg ikke er i nærheden.
Søndag stod vi så tidligt op og tog ud til caroline/alberthe, sammen med nina/erik, maya/iris og kathrine/johanne. Det var hyggeligt som altid og vi fik spist lækker mad, drukket kaffe og leget med ungerne. De leger også så godt sammen, men det er lidt synd for erik, at han er ene hane i flokken. Han klarer det nu meget godt. Magen til tålmodighed skal man vist lede længe efter.
Så tog vi derfra og til frederiksberg, hvor vi mødtes med stoffer og moster mette og besøgte MIN moster I og min anden moster AL. Det var hyggeligt igen og der var the og kage, så jeg har faktisk ikke rigtig lavet andet i dag end at spise. Tilgængæld er jeg rigtig god til det 🙂
Og så gik vi en lang tur rundt om søerne og så var klara også træt da vi kom hjem og gik til køjs kl 19.30.

Og – lidt stolt af mig selv – jeg har slet ikke drukket sodavand de sidste 3 dage!! Det er ligesom at holde op med at ryge og jeg får abstinenser hver gang jeg ser noget der minder om coca colas logo…
eller bare farven rød.
Men jeg skal jo! Kan godt mærke at den der kinsiolog behandling har sat en udrensning igang. Er også meget træt hele tiden – mere end normalt 🙂

I dag mandag, skal jeg mødes med malo29 og lille sander på fisketorvet. Vi skal ose og jeg skal i hvert fald købe vanter til klara. Mon ikke også jeg finder noget mere? Hun er vokset meget hurtigt på det sidste, så alle bukser i 74 er for korte nu og vi skal pludselig skifte det meste ud. Fik heldigvis en del af min mor, men noget af det hun har fundet i genbrugsbutikker er altså lidt for 80'er pastelfarvet for min smag. Ved godt det er moderne… men nej – mint og lyserøde velour smækbukser skal min datter bare ikke have på i vugger 🙂 Men jeg ER jo også snobbet…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.