Ualmindelig hurtig lodtrækning om bog og stofnet!

Hold op hvor er 78 kommentarer mange og hvor fedt, at folk vil vinde gode bøger! Og så siger sure typer at bogen er død!? Never!!!!

Disney sjov er kommet og gået og jeg har haft travlt med at rydde op og gøre rent og bage pølsehorn, for i morgen sender vi børnene til Sverige med en mormoster, og så holder vi fest. Det bliver episk og jeg er ganske givet nødt til snart at træffe et valg og bare vælge et hashtag allready!

Så, quick and dirty, Kristoffer siger et tal mellem 1-78 og det blev: 3.
Han har altid været så beskeden. Nr 3, Teresa. Tillykke!! Send mig din adr på min mail og så sender Forlaget dig din præmie.

I andre – fortvivl ej! Samme forlag har overtalt mig til at læse en ny fransk krimi, der eftersigende er the shizzle. Og den må jeg også give en væk af! Plus, der kommer indlæg om to nye graphic novels, to nye billedbøger og to nye apps. Men ikke før efter mandag – først #åretsfest … Nej? #klimakteriekaos? Hmmm. #?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ualmindelig hurtig lodtrækning om bog og stofnet!

  1. teresa skriver:

    Jaaaaah!!! I modsætning til Kristoffer er jeg ganske lidt beskeden og meget højlydt i min begejstring! HURRA! Nu kan det KUN gå for langsomt med at få eksamen overstået så jeg har tid til at læse skønlitteratur! TAK

  2. Sanne skriver:

    Rigtig go’ fest, håber dælme ikke I skal være ude. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.